Η Μπενφίκα απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στο χθεσινό παιχνίδι της με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα άφησε πικρή γεύση στους «αετούς» της Λισσαβόνας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι καθώς και πολλές ευκαιρίες, εντούτοις δεν τις αξιοποίησαν, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νολίτο, μετά το τέλος της αναμέτρησης εμφανίστηκε απογοητευμένος από τη… μοιρασιά με τους «μπλαουγκράνα», επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα έπρεπε να είχε φύγει με τη νίκη από τη Βαρκελώνη.

«Κάναμε τα πάντα προκειμένου να κερδίσουμε. Είναι στιγμές όμως που πραγματικά η μπάλα δεν θέλει να μπει. Αυτό ακριβώς συνέβη και με εμάς. Ειλικρινά πιστεύω ότι πρέπει να νιώθουμε περήφανοι. Παίξαμε εξαιρετικά κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου», σημείωσε αρχικά ο Νολίτο, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Είναι φοβερό το συναίσθημα όταν παίζεις μπροστά σε τόσο κόσμο, απλά στο τέλος ένιωσα στενοχωρημένος που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που αξίζαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aξίζει να σημειωθεί ότι η Μπενφίκα τερμάτισε τρίτη στον 7ο όμιλο και προκρίθηκε στους 32 της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, Europa League. 

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης