Με το πρώτο γκολ του Μανώλη Περογαμβράκη στη Super League ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 1-1 τον Πανθρακικό στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Βαϊρουά στο 53ο λεπτό.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά και από τις δύο ομάδες, όμως ο Πανθρακικός είχε την πρώτη καλή στιγμή. Μόλις στο 10’ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του ΟΦΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση στην ομάδα της Κομοτηνής, αλλά ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ. Σο 51ο λεπτό, ο Σόουζα ανέτρεψε τον Μπαϊκαρά μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Ο Βαϊρουά στο 53΄ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και ο Πανθρακικός διατήρησε το προβάδισμά του μέχρι το 90’.

Εκεί ο Περογαμβράκης, που είχε περάσει στον αγώνα εννέα λεπτά νωρίτερα (81΄), με κεφαλιά ισοφάρισε για την κρητική ομάδα, και έτσι και οι δύο ομάδες έχουν πλέον από 14 βαθμούς.

ΟΦΗ – Πανθρακικός 1-1 (Nova 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 90′ Περογαμβράκης – 53’ πεν. Βαϊρουά
10’ δοκάρι Παπαδόπουλος

Κίτρινες κάρτες:
Ιωαννίδης, Σόουζα, Βερόν, Σίσιτς, Zορμπάς, Περογαμβράκης – Λουσέρο, Σαρακατσάνος, Μίνγκα, Καστσελάν

Κόκκινες κάρτες:


ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος):
Γουναρίδης, Βερόν, Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (55’ Ζορμπάς), Παπάζογλου, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος (81′ Περογαμβράκης), Ιωαννίδης (55’ Βιτώρος), Σόουζα, Σίσιτς.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης):
Κουτσόπουλος, Στάθης, Βαϊρουά (62’ Μουνάφο), Καστσελάν, Παπαδόπουλος (46’ Κυβελίδης), Λουσέρο, Σερφά, Μπαϊκαρά (69’ Μίνγκα), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Σκλιοπίδης.

Οι δηλώσεις

Νίκος Αναστόπουλος (προπονητής ΟΦΗ): «Δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα παιχνίδι το οποίο θα μας έδινε βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ώθηση, αφού βρεθήκαμε σε κακή μέρα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, το θετικό ήταν ότι δεν τα παρατήσαμε. Αυτός ο βαθμός ίσως αποδειχθεί “χρυσός”. Βέβαια, αν και δεν είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες δεν ήμασταν τόσο κακοί, προκειμένου να μείνουμε πίσω στο σκορ. Πλέον θα προσπαθήσουμε να πάρουμε στα επόμενα παιχνίδια ό,τι δεν πήραμε στο σημερινό. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο»

Παύλος Δερμιτζάκης (προπονητής Πανθρακικού):
«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο αντιπάλους. Ο ένας ήταν ο ΟΦΗ, που ήθελε τη νίκη καθώς προερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα και ο άλλος η κόπωση. Μέσα σε μια εβδομάδα είχαμε ένα 24ωρο λιγότερο. Στην κατάσταση των ποδοσφαιριστών είναι σαν την μέρα με τη νύχτα. Περιορίσαμε τα ατού των παικτών του ΟΦΗ αλλά και επιθετικά προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε δύσκολες καταστάσεις. Σίγουρα σε πονάει όταν δέχεσαι την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Αν έπρεπε κάποιος να κερδίσει αυτοί ήμασταν εμείς. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης