Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης στα Πηγάδια, σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ονουάτσι στο 2΄, ενώ η ομάδα της Τρίπολης ισοφάρισε στο 72’ με τον Καλαντζή. Στο 68’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Ουσέρο των φιλοξενούμενων.

Πατήστε εδώ και δείτα τα γκολ

Η Ξάνθη ευτύχισε να σκοράρει στην πρώτη της ευκαιρία. Στο 2’ ο Ονουάτσι άνοιξε το σκορ με προβολή σε κόρνερ του Μάνταλου. Μετά το γκολ η ομάδα του Κωστένογλου έδωσε χώρο στον Αστέρα Τρίπολης και κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 50’ η Ξάνθη έχασε ευκαιρία με τον Ονουάτσι, καθώς ο Φούλοπ αποσόβησε με διπλή προσπάθεια. Στο 58΄ ο Βασιλακάκης πραγματοποίησε ωραία ατομική προσπάθεια και πάσαρε στον Ονουάτσι, τον οποίο πρόλαβε ο Τσαμπούρης και απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 68΄ αποβλήθηκε ο Ουσέρο με δεύτερη κίτρινη, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αστέρας ισοφάρισε με κεφαλιά του Καλαντζή σε σέντρα του Καρντάσιο και έφτασε στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟΚ, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 1-1 (Nova 1)

Γκολ: 2′ Ονουάτσι – 72′ Καλαντζής

Κίτρινες κάρτες:
Γούτας, Φλίσκας, Βάλλας, Μαρσελίνιο, Κομεσίδης – Ουσέρο, Ράγιος, Καρντάσιο, Γκάμπριελ

Κόκκινες κάρτες:
68′ Ουσέρο

Ξάνθη (Νίκος Κωστένογλου):
Λοντίγκιν, Γούτας, Μπέρτος, Βάλλας, Μάνταλος (82′ Νάκας), Μαρσελίνιο, Μαρίν (60′ Πλατέλλας), Ονουάτσι (74′ Μαρκόφσκι), Φλίσκας, Βασιλακάκης, Κομεσίδης.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης):
Φούλοπ, Τσαμπουρής, Φορμίκα, Κάστελς, Ρούσσης, Ουσέρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις (59′ Καλαντζής), Φραγκουλάκης (64′ Καρντάσιο), Ναβάρο (77′ Αλβάρεζ), Γκάμπριελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης