Πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια Νικολαΐδη μετακόμισε στο καινούριο της σπίτι στο Κεφαλάρι. Η Δέσποινα Βανδή, ο Ντέμης Νικολαΐδης, η Μελίνα και ο Γιώργος είναι πολύ ευτυχισμένοι που ζουν πια, στο νέο τους σπιτικό. Ήταν κάτι για το οποίο ανυπομονούσε όλη η οικογένεια αλλά κυρίως η τραγουδίστρια.

«Στα 40 μου απέκτησα κι εγώ σπίτι», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια υπερπολυτελή βίλα με πολλά δωμάτια και πέντε μπάνια με τζακούζι, μεγάλες μπανιέρες και τεράστιους καθρέφτες. Το χρώμα του σπιτιού είναι λευκό, σε μοντέρνες γραμμές, ενώ το σαλόνι, το οποίο έχει τεράστιες μπαλκονόπορτες έχει θέα στον κήπο.

Όλα είναι επιλογή της τραγουδίστριας, ενώ ιδιαίτερη σημασία έδωσε στην κουζίνα, καθώς της αρέσει πολύ να μαγειρεύει, όχι μόνο για την οικογένεια της, αλλά και για τους φίλους της. Όπως λένε μάλιστα οι κολλητοί της, η Δέσποινα Βανδή μαγειρεύει υπέροχα γεμιστά. Στον κήπο εκτός από πολλά δέντρα και λουλούδια, έχει γήπεδο 5Χ5, τεχνητή λίμνη και πισίνα.

Η νοικοκυρά Δέσποινα όμως έφτιαξε και… μποστάνι. Έχει ήδη φυτέψει κολοκυθάκια, μελιτζάνες, ντομάτες και πιπεριές. Όταν μάλιστα οι φίλοι της την… κορόιδεψαν για την επιθυμία της να φυτέψει ζαρζαβατικά, τους είπε χαριτολογώντας να μην της ζητήσουν ντομάτες από τον κήπο της, όταν ωριμάσουν. Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται μάλιστα και για την βάφτιση του γιου της Γιώργου, που θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης