Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Μία πρόγευση από το έργο «Όνειρο Καλοκαιρινής νύχτας» προσέφερε στους επιβάτες του Μετρό το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου ομάδα ηθοποιών του Εθνικού Θεάτρου. Παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο δρώμενο στον σταθμό «Σύνταγμα», 4 ηθοποιοί συνταξίδεψαν με τους επιβάτες στο «μαγικό δάσος» της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η δεύτερη φορά, μετά την παρουσίαση αποσπάσματος της παράστασης «Νεφέλες», που το Εθνικό Θέατρο και η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) συνυπάρχουν επιτυχημένα στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα», επιχειρώντας να προσδώσουν έναν διαφορετικό τόνο στις καθημερινές μετακινήσεις των επιβατών. Η συνεργασία Εθνικού Θεάτρου και ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή με ενθουσιασμό από τους επιβάτες και θα συνεχιστεί με την παρουσίαση και νέων καλλιτεχνικών δρώμενων στους χώρους των μέσων σταθερής τροχιάς.

Με το πολυαγαπημένο έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, ανοίγει και πάλι στις 30 Νοεμβρίου, έπειτα από 2 χρόνια, η Σκηνή Κοτοπούλη στο Θέατρο Rex. Πρόκειται για μια παράσταση-γιορτή, γεμάτη εκπλήξεις, ποίηση και χιούμορ, με το φανταστικό και το κωμικό στοιχείο να υφαίνουν έναν σαγηνευτικό ιστό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης
Σκηνοθεσία: Μιχαήλ Μαρμαρινός
Σκηνικά: Εύα Μανιδάκη
Καλλιτεχνική σύμβουλος για τα κοστούμια: Ντόρα Λελούδα
Κοστούμια: Δανάη Κουρέτα, Βέρικο Μγκελάτζε
Μουσική: Δημήτρης Καμαρωτός
Κίνηση: Φώτης Νικολάου
Μάσκες: Μάρθα Φωκά
Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος
Βοηθός σκηνοθέτη: Σύλβια Λούλιου

Παίζουν: Γιάννης Βογιατζής, Ευγενία Δημητροπούλου, Νίκος Κουρής, Διώνη Κουρτάκη, Γιώργος Κριθάρας, Περικλής Μουστάκης, Γιώργος Μπινιάρης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Αργύρης Πανταζάρας, Άγγελος Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, Ιωάννα Παππά, Εύη Σαουλίδου, Φοίβος Ριμένας, Ιωάννα Τσιριγκούλη, Χάρης Τσιτσάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης