Επισήμως, ο Παναθηναϊκός μπορεί να διαψεύδει τις πληροφορίες που θέλουν τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Alpha Bank για τον δανεισμό της ΠΑΕ, με το ποσό των 21 εκατ. ευρώ -όπως αποκάλυψε χθες η zougla.gr- αλλά είναι 100% σίγουρο ότι ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πέρα από το γεγονός ότι το δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη της περασμένης Πέμπτης (για την προοπτική δανεισμού), είναι κάτι το οποίο λέει καθημερινά στους συνεργάτες του, θεωρώντας ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να βγει η ΠΑΕ από το οικονομικό αδιέξοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε, με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί να προσδοκά σε εισροή κεφαλαίων είτε από μια νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είτε από τις συνδρομές των μελών της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Ακολουθώντας το χθεσινό δημοσίευμα της zougla.gr, η εφημερίδα «Sportday» έγραψε σήμερα ότι στόχος του προέδρου του «τριφυλλιού» είναι ο δανεισμός της ΠΑΕ με το ποσό των 10 εκατ. ευρώ, το οποίο μπορεί να φτάσει τα 12 και τα 15 εκατ. ευρώ!

Πάντως, επαναλαμβάνουμε ότι ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος προ ημερών μιλούσε σε συνεργάτες του για δάνειο ύψους 21 εκατ. ευρώ, αφού στόχος του είναι να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος της «τρύπας» (30 εκατ. ευρώ) που δημιουργήθηκε την τελευταία πενταετία. Από τη σεζόν 2007-08 (προ πολυμετοχικότητας) μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης