Μαλλιά κουβάρια έγιναν στην εκπομπή της Βουλής με θέμα «ίση μεταχείριση ανδρών γυναικών στα αγαθά και στις υπηρεσίες».

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Παλατάκι, ο καυγάς όμως δεν ήταν βασιλικός αλλά βουλευτικός!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατερίνα Παπακώστα από τη Νέα Δημοκρατία, Σούλα Μερεντίτη από το ΠΑΣΟΚ, Λίλιαν Καφαντάρη από το Κομμουνιστικό Κόμμα, Ευαγγελία Αμανατίδου-  Πασχαλίδου από το ΣΥΡΙΖΑ και Βαΐτσης Αποστολάτος από το ΛΑΟΣ.

Ο πρώτος γύρος των γυρισμάτων πήγε μια χαρά, αλλά το νοκ-άουτ ήρθε στον δεύτερο, όταν η Κατερίνα Παπακώστα διαφώνησε με τις τοποθετήσεις των συναδέλφων της.

 Παραλίγο να πιαστούν μαλλί με μαλλί, ενώ – σύμφωνα με πληροφορίες – η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλεξία Κουλούρη έδειχνε να έχει χάσει τον έλεγχο. Για είκοσι λεπτά έγινε το… «έλα να δεις»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά αυτές οι σκηνές απείρου κάλους έξω από το Παλατάκι θα μεταδοθούν από το κανάλι της Βουλής; H Κατερίνα Παπακώστα πάντως λέει, διαψεύδοντας έτσι τα δημοσιεύματα, «δεν είμαι εγώ εκείνη που ζήτησα να κοπεί το εικοσάλεπτο, αλλά η κυρία Μερεντίτη».

Τι έγινε λοιπόν;

Η Κατερίνα Παπακώστα ζήτησε το λόγο και – όπως  λέει εκείνη – έπεσαν όλοι πάνω της να τη φάνε, με εξαίρεση το Βαΐτση Αποστολάτο, που ακόμα δεν είχε μπει στο κλίμα, καθώς είχε έρθει με 20 λεπτά καθυστέρηση. Ειδικά η Σούλα Μερεντίτη δεν άφηνε να ακουστεί η φωνή της Κυβέρνησης, όπως ισχυρίζεται η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας. Η Λίλιαν Καφαντάρη δυσανασχετούσε μεν, αλλά δεν μπορούσε να τραβήξει στα άκρα το σχοινί καθώς είχε ήδη προϊστορία με την Εύα Καϊλή. Ο περιβόητος καυγάς στο αεροπλάνο για τον Μαρξ… τον κομμουνιστή. Σοσιαλισμός και κομμουνισμός παραλίγο να γίνουν ένα στα 33.000 πόδια. Τις χώρισαν τα κενά αέρος…

«Η κυβέρνηση μίλησε αδιατάρακτα και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κι όλα πήραν τη σειρά τους», επισημαίνει με καμάρι από την πλευρά της η βουλευτής κα Κατερίνα Παπακώστα.

«Εκείνη έχει το πρόβλημα και όχι εμείς. Εμείς μιλήσαμε πολιτικά και δεν βρίσαμε…», αντιτείνει η άλλη πλευρά.

Τώρα πως διέρρευσε το θέμα; Η συμφωνία ήταν να καταστραφεί το υλικό και να μην γίνει πουθενά λόγος γι’ αυτό. Τέσσερις βουλευτίνες, μια παρουσιάστρια και στη μέση ο Βαΐτσης Αποστολάτος…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης