Το θέατρο Βράχων «σείστηκε» χθες το βράδυ. Οι καλλιτέχνες έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ το κοινό παραληρούσε όταν τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες που τραγούδησαν στα βραβεία ήταν εκθαμβωτικοί, ανατρεπτικοί και απολαυστικοί. Κι ενώ όλα «μπροστά» ήταν super, στα παρασκήνια υπήρξαν πολλά…ευτράπελα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε έξαλλη κατάσταση ήταν στα καμαρίνια ο Νίκος Βουρλιώτης. Αφού εντυπωσίασε το κοινό του με την εμφάνισή του στη σκηνή, λίγη ώρα αργότερα τον είδαν σε… κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Φώναζε και έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του. Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο NIVO εξοργίστηκε επειδή δεν πήρε ούτε ένα βραβείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Ναταλία Γερμανού έδωσαν μαζί βραβείο, κάνοντας ήδη πολλούς να μιλούν για επανασύνδεση. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ωστόσο, όσοι βρέθηκαν στα παρασκήνια υποστηρίζουν πως το πρώην ζευγάρι, πριν ανέβει στην σκηνή, βρισκόταν στο ίδιο καμαρίνι για περίπου 20 λεπτά. Στην σκηνή, πάντως, η αμηχανία και των δύο ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Η Πέγκυ Ζήνα, η οποία δεν πήρε ούτε ένα βραβείο, αποχώρησε από το θέατρο αμέσως μετά την εμφάνισή της στη σκηνή. Η κίνησή της αυτή προκάλεσε πολλά σχόλια…

Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου έπρεπε να ανέβει στην σκηνή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να δώσουν βραβείο, αγχώθηκε πάρα πολύ που θα άφηνε μόνο του στις κερκίδες τον γιο της Νικόλα. Ενώ βρισκόταν στην σκηνή τον χαιρετούσε και του έστελνε φιλιά. Ο μικρός πάντως την κοίταζε με… περηφάνια. Μόλις τελείωσε το «έργο» της… Τατιάνας επί σκηνής, έτρεξε στον γιο της.

Ο Νίνο από την ώρα που πάτησε το πόδι του στο θέατρο δημιούργησε προβλήματα. Αρχικά συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα σε δημοσιογράφο, που τον ρώτησε αν θα φιλήσει στο στόμα μέλος του συγκροτήματος «Κόκκινα Χαλιά», γιατί αυτό είχε ακουστεί έντονα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να την ρωτήσει αν παίρνει ναρκωτικά και να την χτυπάει με ένα μικρόφωνο στο κεφάλι. Μόλις τελείωσαν τα βραβεία και ένας φωτογράφος προσπάθησε να τους …απαθανατίσει με την αγαπημένη του Δούκισσα Νομικού, ο Νίνο του έσπασε την φωτογραφική μηχανή!

Ο Σάκης Ρουβάς αφιέρωσε το βραβείο «Καλλιτέχνης της χρονιάς» στην κόρη του. «Θέλω να το αφιερώσω στο πιο συγκλονιστικό πράγμα της χρονιάς που πέρασε, στην κόρη μου», δήλωσε χαμογελαστός ο τραγουδιστής.

Τρία βραβεία κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου. Το βραβείο για το καλύτερο βίντεο κλιπ της χρονιάς του τραγουδιού «Πυροτεχνήματα», το αφιέρωσε στον πατέρα της, ο οποίος, όπως δήλωσε έφυγε από τη ζωή πέντε μέρες μετά την μετάδοση του κλιπ. Η αλήθεια είναι πως η όμορφη Έλενα πήρε κάποια κιλάκια παραπάνω. Και αυτό δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί…

Η Δέσποινα Βανδή προσπάθησε να αποφύγει τους δημοσιογράφους. Μπήκε στο θέατρο Βράχων από άλλη είσοδο και όχι από την κεντρική, και όταν έφυγε δεν την είδε κανείς.

Η Φαίη Σκορδά έφτασε στο θέατρο μαζί με τον σύντροφό της, Γιώργο Λιάγκα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης