Στις αρχές του Οκτωβρίου έγινε γνωστό ότι η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Jaguar άλλαξε ιδιοκτησία και πέρασε στα «χέρια» της εταιρείας «Πέτρος Πετρόπουλος». Έκτοτε, όμως, έχουμε διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει κινητικότητα για τη βρετανική φίρμα, με το κατάστημα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισού (το οποίο ανήκει στον πρώην ιδιοκτήτη της φίρμας) να παραμένει ανοιχτό και τη νέα εταιρεία να μην έχει κάνει καμία ουσιαστική κίνηση, τουλάχιστον για να δείξει ότι κάτι… κινείται.

Η zougla.gr επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή του τομέα οχημάτων της εταιρείας «Πέτρος Πετρόπουλος» Τάσο Μάνωλη (φωτό αριστερά), ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτό που έχουμε κάνει προς το παρόν είναι να ενισχύσουμε το after sales στο οποίο τοποθετήσαμε περισσότερους ανθρώπους, προκειμένου να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στο δίκτυό μας. Με λίγα λόγια, επενδύουμε σε προσωπικό, σε σεμινάρια, προσλήψεις κ.ά.. Αυτήν τη στιγμή προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τα συστήματα με το εργοστάσιο, να οργανώσουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια στο δίκτυο και να μάθουμε περισσότερα στοιχεία για τα αυτοκίνητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο κ. Μάνωλης αναφέρθηκε στις πωλήσεις αλλά και το service: «Το service το καλύπτουν όλα τα συνεργεία Land Rover τα οποία είναι εξουσιοδοτημένα και για τα αυτοκίνητα της Jaguar. Οι επίσημες πωλήσεις θα ξεκινήσουν από τις αρχές του 2013 με την εταιρεία ”Τζώρτζης” που βρίσκεται στα Γλυκά Νερά (Αττική). Όσο για το κατάστημα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισού, αυτό διαθέτει λίγα ακόμα αυτοκίνητα, αλλά στη συνέχεια θα παραμείνει ως συνεργείο».

Το σημερινό κατάστημα της Jaguar στη Λεωφόρο Κηφισού


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης