Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επιβλήθηκε 2-1 του Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Τα τέρματα του «Άγιαξ της Ηπείρου» πέτυχαν ο Ίλιτς στο 11΄ και ο Ψυχογιός στο 27΄ με αυτογκόλ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν με τον Γιαννιώτα στο 54΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποφασισμένος να σκοράρει μπήκε στο παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μόλις στο 3’ ο Ντε Βινσέντι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη, ενώ στο 11’ η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Από το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο αμαρκάριστος Ίλιτς με σουτ πέτυχε το 1-0. Το 2-0 για τους Ηπειρώτες ήρθε στο 28’. Ο Ψυχογιός προσπάθησε να «καθαρίσει» το γύρισμα του Ντε Βινσέντι από δεξιά, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άρη.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ πέτυχε και τρίτο γκολ, το οποίο ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ, καθώς η προσπάθεια των φιλοξενούμενων ξεκίνησε από κανονική θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του, ο Άρης είχε την πρώτη καλή στιγμή του στο παιχνίδι στο 44΄ με τον Αγκάνθο, ο οποίος δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Φεγκρούς. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του για να πετύχει κάποιο γκολ και τα κατάφερε στο 54΄ με τον Γιαννιώτα, που απέφυγε τον Πάντο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φεγκρούς.

Το 1-2 έμεινε ως το τέλος και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν τη νίκη.

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (Nova 1)

Γκολ: 54′ Γιαννιώτας – 11′, Ίλιτς 27′ αυτ. Ψυχογιός
-3′ δοκάρι ο Ντε Βινσέντι

Πατήστε εδώ και δείυτε τα γκολ


Κίτρινες κάρτες:
Παπαστεριανός, Βελλίδης – Κεϊτά, Αυγενικού, Ντε Βινσέντι

Κόκκινες κάρτες:


Άρης (Νίκος Πασσιαλής):
Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Οικονομόπουλος (29′ Κανούλας), Κανζαφέρης (84′ Τριανταφυλλάκος), Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Κοέλιο (64′ Καπετάνος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος):
Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τζιμόπουλος, Ίλιτς (82′ Γιάκος), Γεωργίου, Κεϊτά, Ντε Βιτσέντι (90’+ Πατσατζόγλου), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (64′ Αυγενικού).

Οι δηλώσεις:

Νίκος Πασσιαλής (Προπονητής Άρη): «Δυστυχώς “πουλήσαμε” ένα ημίχρονο. Κάναμε το χειρότερο πρώτο ημίχρονο στον καιρό που είμαστε στην ομάδα. Δεχτήκαμε δυο γκολ και όταν δέχεσαι δυο σ’ ένα ημίχρονο είναι δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι. Πολλοί παίκτες βρέθηκαν σε άσχημη μέρα. Τόσο η αμυντική γραμμή, αλλά περισσότερο οι μέσοι. Αργούσαμε να μαρκάρουμε, είχαμε λίγα τρεξίματα. Δε μας έβγαινε τίποτα. Ξέρουμε τους παίκτες που έχουμε και ξέρουμε ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη. Ελπίζουμε να πάρουμε στην Κομοτηνή τους βαθμούς που χάσαμε στο Χαριλάου. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κοιτάμε μπροστά. Η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά, θα βελτιωθούμε. Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Το πρόβλημα υπάρχει στις στημένες φάσεις. Εκεί θα δώσουμε το βάρος».

Γιώργος Χριστόπουλος (ΠΑΣ Γιάννινα):
«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο σε αυτή τη νίκη όμως, γιατί το Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην έδρα μας. Είναι δύσκολη έδρα το Χαριλάου. Η στρατηγική που ακολουθήσαμε ήταν η κατάλληλη. Θα μπορούσαμε από το πρώτο μέρος να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε το γκολ, αλλά μπορούσαμε και εμείς να πετύχουμε ακόμη ένα. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου παίξαμε περισσότερο με καρδιά παρά με μυαλό και είχαμε το μυαλό μας στην επίθεση, παρά στην άμυνα. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης