Σε απόγνωση βρίσκεται υπάλληλος του ΒΙ.ΠΑ. Φαρκαδόνας ο οποίος παραμένει απλήρωτος εδώ και 16 μήνες.

Ο Βασίλης Κατσάνος προσλήφθηκε πριν από 7 χρόνια στην εταιρία που συστάθηκε για να υλοποιήσει το φιλόδοξο σχέδιο του Βιομηχανικού Πάρκου στον Δήμο Φαρκαδόνας. Πέρασαν χρόνια, το έργο παραπέμφθηκε στις Ελληνικές καλένδες, ο ίδιος κλήθηκε να απασχοληθεί σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου. Κανείς δεν νοιάστηκε όμως για το πώς ζει… Τουλάχιστον τους τελευταίους 16 μήνες οπότε και παραμένει απλήρωτος!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπάλληλος φρόντισε να υπενθυμίσει στους αρμόδιους το πρόβλημά του, με σχετικό μήνυμα που θυροκόλλησε στην πόρτα του γραφείου του.

Με μια δραματική επιστολή του προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας τους τόνισε πως πλέον έχει πρόβλημα… επιβίωσης και όχι διαβίωσης. Τα 22.000 ευρώ που του οφείλονται θα του έδιναν το… φιλί της ζωής, για να τακτοποιήσει χρέη που συσσωρεύτηκαν (λογικό είναι) όλο αυτό τον καιρό. Το θέμα τέθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Φαρκαδόνας το βράδυ της Παρασκευής και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice οι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν ομόφωνα «ναι» στην τακτοποίηση και άμεση εξόφληση του Βασίλη Κατσάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης