«Το… χωριό δίπλα από τις καλαμιές» είναι ο τελευταίος σταθμός της Εθνικής για το 2012, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τη συνέχεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας (21:45, Mega).

Μην τρελαίνεστε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν πήρε τους κάμπους και τις ρεματιές, απλά έτσι αποκαλούν το Δουβλίνο οι ντόπιοι: «Baile Átha Cliath».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως η ιρλανδική πρωτεύουσα μεταφράζεται και ως μαύρος βάλτος ή μαύρη λίμνη… Πολύ μαυρίλα έπεσε!

Ωστόσο για τον προληπτικό Φερνάντο Σάντος όλα αυτά δεν αποτελούν κάποιο κακό οιωνό, αλλά μια καλή ευκαιρία για την «γαλανόλευκη» να βρεθεί αντιμέτωπη με μια σκληροτράχηλη ομάδα, όπως είναι το συγκρότημα του Τζιοβάνι Τραπατόνι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, με δεδομένο ότι δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τις παλιοσειρές, Καραγκούνη και Κατσουράνη, αλλά και τον Γκέκα, σκέφτεται να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους νέους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός της Εθνικής θα πάει στο 4-4-2 με πιθανή ενδεκάδα τους: Καρνέζη, Παπασταθόπουλο-Κ. Παπαδόπουλο (κέντρο της άμυνας), Χολέμπας (αριστερά), Τοροσίδη (δεξιά), Τζιόλη-Ταχτσίδη (αμυντικά χαφ), Φορτούνη-Μανιάτη (στα άκρα) και Μήτρογλου-Σαμαρά (επίθεση).

Την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συμπληρώνουν οι Περιστερίδης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σταφυλίδης, Δημούτσος, Νίνης, Κονέ, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Αθανασιάδης, Σιόβας.

Από την άλλη πλευρά ο Ιταλός τεχνικός θα ξεκινήσει και αυτός με το 4-4-2 με πιθανή ενδεκάδα τους: Γουέστμπρουκ, Κλαρκ, Ο΄ Σέι, Γουρντ, Κόουλμαν, Γουίλαν, Μακ Κάριθ, Μακ Λέιν, Μπράντι, Λονγκ και Κοξ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φορντέ, Ράντολφ, Κέλι, Ντάφι, Ντιλέινι, Μέιλερ, Κλίφορντ, Κιοχ, Χούλαχαν Ντόιλ. Εκτός έμειναν οι Κιν, Μακ Γκίντι, Φάχεϊ, Μακ Σέιν, Γουόλτερς και Άντριους.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης