Νέες καταγγελίες από τον Αλέξη Κούγια στη «Δική του ΣΚΑΙ», με τον νομικό και ισχυρό άνδρα της Παναχαϊκής να κάνει λόγο περί… χούντας του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Διαβάστε αποσπάσματα των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις δηλώσεις Μαρινάκη ότι είναι σκουπίδι: «Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ’ ό,τι νόμιζα. Δεν υπάρχει δικηγόρος και δικαστήριο που να μην με γνωρίζει. Εκτίθεμαι καθημερινά στις έδρες.

Σήμερα πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός. Ειδικά από τότε που αγόρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τις μετοχές του Κόκκαλη υπάρχει μια χούντα στην κυριολεξία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου το 1/10 των οπαδών πανηγυρίζει και είναι αυτοί, που δεν έχουν την λεβεντιά που έχουν οι Ολυμπιακοί και τα 9/10 δυστυχούν.

Θα σας δείξω τι συμβαίνει από εκείνη την ημέρα και μετά. Δεν έχω συναντήσει ποτέ τον Μαρινάκη. Από το 2009 και μετά κάνει κουμάντο ο Μαρινάκης και σήμερα θα καταλάβουν όλοι τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι αν υπάρχει κυβέρνηση κι αν θέλει να τιμήσει τα παντελόνια του ο Ιωαννίδης, ο Σαρρής και οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς πρέπει να πάρουν μέτρα. Αν δεν αγωνιστούμε όλοι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες. Εγώ, ο Βελλής, ο Κωστούλας, ο Παπουτσάκης, ο Πανόπουλος, ο Αρβανιτίδης κι άλλοι, δεν θ’ αλλάξει τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις συνομιλίες με Δαλούκα, Μπέο και Μαρινάκη: «Έδωσα στην κυρία Ράικου τις συνομιλίες Μπέου, όπου ο Αχιλλέας Μπέος μιλάει. Έγινα αποδέκτης της κριτικής του Μαρινάκη και του την επιστρέφω και θα μάθει ο ελληνικός λαός ποια είναι τα σκουπίδια. Θα αποδείξω με στοιχεία λέξη προς λέξη ποιοι πρέπει ν’ απομονωθούν και να πάνε φυλακή.

O προπονητής του ΠΑΣ είναι ο Χριστόπουλος, της Βέροιας ο Καρύδας, του Πανιωνίου ο Ελευθερόπουλος, της Κέρκυρας ο Μάντζιος. Ποιοι είναι αυτοί; Τους έχετε ξανακούσει; Αυτά δεν είναι τυχαία πράγματα. Σήμερα στη Super League αγωνίζονται τουλάχιστον 10 ομάδες, οι οποίες δεν έκαναν μεταγραφές, παίζουν με παίκτες που δεν θα έπαιζαν ούτε σε μικρότερα πρωταθλήματα. Μας τους έδιναν στην Παναχαϊκή και δεν τους παίρναμε για την ομάδα Νέων.

Όταν πήρα τα cd, το περιεχόμενο του ενός, έλεγε: «Ο Δαλούκας το παραδέχτηκε, μίλησε με τον Μαρινάκη» είπε μεταξύ άλλων ο Κούγιας, ο οποίος συνέχισε να αναφέρεται στην επίμαχη κασέτα που φέρεται να μιλάει ο Μαρινάκης με τον Μπέο για το ματς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι.

Ο Κούγιας διαβάζει απομαγνητοφωνημένο κείμενο: «Του λέω αντί να μπει ο Κάκος εκεί πάνω, βάλε τον Δαλούκα, που θα παίξει 52-48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Αρη.

Τον παίρνω και του λέω, θα βοηθήσεις; Μην κάνεις έγκλημα; Μπορείς;

– Ο,τι μου πεις…»

Ακολούθως ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Όταν μου έδωσαν τις κασέτες τις πήγα στον Κορέα. Αντί να ασκήσουν ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον Μπέο, ασκούν για πλημμέλημα. Αυτό είναι κακούργημα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ραντεβού που είχε με τον πρώην στενό συνεργάτη του Σωκράτη Κόκαλη, Σαλονίκη, ο οποίος και του ζήτησε να ματαιώσει την συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να δώσει, λέγοντας: «Αμέσως μετά προαναγγέλλω συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα για τις 9 Μαρτίου. Στις 8 Μαρτίου τηλεφωνεί ο πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Σαλονίκης και μου λέει θέλω να συναντηθούμε. Του έχω απεριόριστη εκτίμηση. Συναντηθήκαμε σε δημόσιο χώρο. Φρόντισα να την παρακολουθήσουν από μακριά τη συζήτηση τουλάχιστον δυο πρόσωπα.

Μου είπε σου έχω ζητήσει ποτέ χάρη; Θέλω να ματαιώσεις την συνέντευξη αύριο. Του λέω δεν αφορά εσένα. Θέλω ν’ αποδείξω πως έστησαν ο Τσακογιάννης κι ο Μπέος την Παναχαϊκή. Δεν ήθελα να μπλεχτώ με τα υπόλοιπα. Μου λέει, θα την ματαιώσεις και θα πάμε να βρούμε τον Μαρινάκη και τελείωσαν οι ταλαιπωρίες σου. Του απάντησα, εγώ είμαι 60 ετών ό,τι και να λέει ο καθένας, ραγιάς δεν υπήρξα ποτέ. Δεν δέχτηκα να συναντήσω τον Μαρινάκη».

Για την συνομιλία Τσακογιάννη-Πιλάβιου: «Δίνω τη συνέντευξη κι αποκαλύπτω χωρίς κασέτες, ποιοι στήνουν την Παναχαϊκή. Εκείνη την εποχή δεν γνωρίζω ότι με βούλευμα επίσημα καταγράφονται οι συνομιλίες Μπέου, Τσακογιάννη. Λίγη ώρα μετά ο κοριός της ΕΥΠ υποκλέπτει. Στις 9/3/11, 18:13 τηλεφωνεί ο Τσακογιάννης στον Πιλάβιο. Ακούστε… Καμόρα».

ΟΑλέξης Κούγιας διαβάζει νέο απόσπασμα των απομαγνητοφωνημένων συνομιλίων:

Τσακογιάννης: «Σοφοκλή σου έστειλα ένα μήνυμα. Αυτά που λέει ο Κούγιας είναι μαλ… Δεν είσαι μέσα σε αυτό, μπορεί να έχει γίνει μοντάζ. Στο λέω. Εγώ έχω πάει δικαστήρια για ανθρωποκτονίες και δικαιώθηκα να ξέρεις. Αυτός ο καραγκιόζης ο Κούγιας τα κάνει αυτά. Εντάξει, δεν πρέπει να φάει πέντε… σκαμπίλια τώρα στα πόδια; Μην μασάς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης