Τη μείωση του ποσού της εγγυοδοσίας που έχει επιβληθεί στις δύο κόρες του Χρήστου Καραβέλα, οι οποίες έχουν αφεθεί ελεύθερες με περιοριστικούς όρους, πρότεινε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Λεωνίδας Νικολόπουλος.

Συγκεκριμένα, ζητεί να μειωθεί το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, που έχει επιβληθεί στην καθεμία, σε 300.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εισαγγελέας ωστόσο προτείνει να παραμείνουν οι υπόλοιποι περιοριστικοί όροι στις δύο κοπέλες που αφορούν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και διαμονή στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

Στην πρότασή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι είναι αληθοφανείς οι λόγοι που προβάλλουν στην προσφυγή τους οι δύο κοπέλες, ότι δηλαδή είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν τα χρήματα, καθώς οι λογαριασμοί τους είναι δεσμευμένοι.

Τον τελευταίο λόγο, ωστόσο, θα έχει το Δικαστικό Συμβούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη μείωση της εγγυοδοσίας που του έχει επιβληθεί για την καταβολή 800.000 ευρώ ζητεί και το πρώην διευθυντικό στέλεχος της Siemens, Διονύσης Δενδρινός.

Ήδη για ένα άλλο στέλεχος της εταιρείας, τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη, μειώθηκε από τον ανακριτή η εγγυοδοσία, που του είχε επιβληθεί μετά την απολογία του, από 700.000 σε 200.000 ευρώ.

(Πρώτη καταχώρηση: 24 Ιουνίου 2009, 13:05)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης