Χωρίζει ο Jose Mourinho την επί 20 χρόνια σύζυγό του, Matilde, σύμφωνα με πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης. «Πέτρα του σκανδάλου» είναι μια Ιταλίδα καλλονή, η οποία έχει πάρει τα… μυαλά του προπονητή της Inter, σύμφωνα με την εφημερίδα «Correio da Manha».

Οι φήμες φούντωσαν όταν η σύζυγος του ”Special One” «συνελήφθη» από φωτορεπόρτερ να ψωνίζει μόνη της στο Μιλάνο, ενώ δεν ήταν στο πλευρό της όταν αναδείχθηκε και επίτιμος διδάκτωρ στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Mourinho έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι είχε παράνομες σχέσεις κατά τη θητεία του στην Chelsea, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, ήταν η σχέση του με μια Ιταλίδα.

Η Matilde μπορεί να του συγχώρεσε τις προηγούμενες… περιπέτειες, ωστόσο αυτή την φορά δεν ήταν το ίδιο ανεκτική και ξεκίνησε τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Ενδεικτικό είναι και το γεγονός ότι η κ. Mourinho βρίσκεται στα νησιά Bora Bora για διακοπές μαζί με τα δυο τους παιδιά, τα οποία έχουν ονομάσει Matilde και José Junior, αλλά ο «Special One» δεν είναι μαζί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Πρώτη καταχώρηση: 24 Ιουνίου, 12:49) 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης