Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, αλλά και η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ήταν τα θέματα, που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο σημερινό Δ.Σ της «πράσινης» ΠΑΕ, η οποία σημειωτέον πραγματοποιήθηκε απόντος του Γιάννη Αλαφούζου.

Ειλημμένη η απόφαση για τη Λεωφόρο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού», Χρήστος Παναγόπουλος αναφορικά με την υπόθεση της Λεωφόρου, ενημέρωσε τα μέλη πως είναι ειλημμένη απόφαση η επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα.

Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» επισήμανε παράλληλα ότι στόχος της διοίκησης είναι να γίνει αυτό με το μικρότερο δυνατό κόστος, ώστε η ομάδα να έχει περισσότερα έσοδα από αυτά του ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά στον Πορτογάλο τεχνικό και τη στήριξη που του παρέχει ο Γιάννης Αλαφούζος, παρά τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και δη οι Αντωνιάδης, Δομάζος και Πολέμης εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για την παραμονή του Φερέιρα στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Ξέσπασμα Αντωνιάδη για τον Φερέιρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο Αντώνης Αντωνιάδης ξέσπασε τονίζοντας ότι: «Δεν μπορεί να έχει τα κλειδιά του Παναθηναϊκού ένας προπονητής. Δεν μπορεί να έχει τα κλειδιά. Αυτός γιατί δεν δέχεται κανέναν; Ξέρει καλύτερα το ποδόσφαιρο από εμάς; Ο προπονητής είναι ανώτερος υπάλληλος της εταιρίας.

Την πολιτική την χαράσσει η διοίκηση της εταιρίας. Γιατί δεν ήρθε μια φορά εδώ να μας δώσει εξηγήσεις; Να καταλάβουμε πως σκέφτεται! Δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Ποιος είναι ο προπονητής; Ο πάπας; Να βάλουμε κάποιον για να τον βοηθήσει».

Η απάντηση του Παναγόπουλου

 Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος ξεκαθάρισε πως ο Φερέιρα απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. «Ο προπονητής στηρίζεται και είναι το απόλυτο αφεντικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του Δ.Σ της πράσινης ΠΑΕ έδωσαν και εναλλακτική λύση με την πλαισίωση του Φερέιρα από άνθρωπο αρεστό της διοίκησης, ώστε να τον βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης:

Παναγόπουλος: «Ο ΠΑΟ επιστρέφει στη Λεωφόρο»,
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012, 17:28

Κρίσιμο συμβούλιο για το γηπεδικό,
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012, 12:08

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης