Τι απέγιναν ο Μπράντον, η Μπρέντα, η Κέλι, ο Ντύλαν και οι υπόλοιποι ήρωες του Μπέβερλι Χιλς; Θα το μάθουμε σύντομα, αφού από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το “Beverly Hills 90210”, ίσως η πιο επιτυχημένη σειρά της δεκαετίας του ’90, επιστρέφει στη μικρή οθόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη νέα αυτή σειρά που θα προβληθεί στην Αμερική, θα επιστρέψει και η Σάνεν Ντόχερτι, που είχε αποχωρήσει από το σίριαλ την 5η χρονιά προβολής του. Ως Μπρέντα Γουόλς είχε φύγει για το Λονδίνο, για να συνεχίσει τις σπουδές της στην υποκριτική.

Επιστρέφει λοιπόν, ως επιτυχημένη ηθοποιός, αλλά και σκηνοθέτης, για να παραδώσει κάποια μαθήματα στο σχολείο του Μπέβερλι Χιλς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια του σίριαλ θα δούμε και τις δύο φίλες της Μπρέντα, την Κέλι (Τζένι Γκαρθ), που εργάζεται ως ψυχολόγος στο σχολείο και τη Ντόνα (Τόρι Σπέλινγκ), που έχει ανοίξει δικό της κατάστημα με ρούχα.  

Δεν θα συμβεί το ίδιο όμως και με τον αδερφό της Μπρέντα, Μπράντον, και τον Ντίλαν, καθώς ο Τζέισον Πρίστλεϊ και ο Λιουκ Πέρι δεν δέχτηκαν να επιστρέψουν στους ρόλους που τους έκαναν διάσημους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης