Ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις τιμές, τις μέρες και τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή, στις 17:15.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2012-2013 με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θα διατίθενται την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 5.15 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Φοιτητικών/Στρατιωτικών εισιτηρίων με αξία 10€. Στη Θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται επίσης και εισιτήρια για φιλάθλους με κάρτα ανεργίας στη τιμή των 10€. Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.

Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου. Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας, αντίστοιχα.

Για αγορά εισιτηρίων ανέργων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ώρα ανοίγματος θυρών: 3.45μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 5.15μ.μ.».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης