Συγκλονίζει η ιστορία του αμυντικού του ΟΦΗ Παναγιώτη Κουρδάκη, ο οποίος πέρασε έναν προσωπικό Γολγοθά, πριν καταφέρει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στο Διδυμότειχο και εκεί τον «τσίμπησε» ο ΠΑΟΚ, αφού σε ηλικία 16 ετών έπεισε τον Κώστα Μαλιούφα και τον πήρε στην ακαδημία του «δικέφαλου του Βορρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο χρόνια αργότερα, ο Θρακιώτης αμυντικός, κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, δέχθηκε μια μπαλιά στα γεννητικά όργανα, η οποία έμελλε να του σώσει τη ζωή! Το πρήξιμο στον έναν όρχι έκανε τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας να τον στείλει για εξετάσεις και ύστερα από λίγες ημέρες ο μικρός μπήκε στο νοσοκομείο για αφαίρεση όγκου! Ο καρκίνος είχε προσβάλει τον οργανισμό του.

Μάλιστα, λόγω της μετάστασης που είχε κάνει στην κοιλιακή χώρα, οι γιατροί τού έδωσαν πιθανότητες 50-50 για να ζήσει!

Έπειτα από μεγάλη μάχη, δεκάδες ώρες χημειοθεραπείας, ο Παναγιώτης Κουρδάκης κατάφερε να βγει νικητής και να επιστρέψει στα γήπεδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, ύστερα από περιπλάνηση σε Θερμαϊκό, Πυρσό Γρεβενών και Αναγέννηση Επανομής (δανεικός από τον ΠΑΟΚ), έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και από το καλοκαίρι έγινε μέλος του ΟΦΗ.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έδειξε δείγματα του ταλέντου του και είναι βέβαιο ότι το μέλλον τού ανήκει.

Άλλωστε, ένας «Λέων» (στο ζώδιο) δεν θα μπορούσε να σταματήσει να μάχεται για το καλύτερο…

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης