Το Γραφείο Αγωγής και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού συνεχίζοντας τις δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης κατά του Καρκίνου (Ημερίδα για την Διατήρηση της ποιότητας Ζωής των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους σε συνεργασία με την Ε.Κ.Ψ.&Ψ.Υ., Δωρεάν Ψηφιακή μαστογραφία για ανασφάλιστες κι άπορες γυναίκες σε συνεργασία με ΕΔΔΥΠΠΥ) διενεργεί την Δευτέρα 29 Οκτώβριου ( πρωί 9:00 – 13:00) και την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου (απόγευμα 17:00 -20:00) Δωρεάν Κλινική Εξέταση (Ψηλάφηση) Μαστού για τις γυναίκες- κατοίκους του Δήμου μας.

Η εξέταση αφορά σε όλες τις γυναίκες, με προτεραιότητα σε εκείνες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 20 – 40 ετών κι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων σε συνεργασία με τον Ογκολόγο -Παθολόγο κ. Καραγιάννη Θανάση κατόπιν ραντεβού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η κλινική εξέταση σε συνδυασμό με την ενημέρωση σε θέματα πρόληψης του καρκίνου του μαστού και την εκπαίδευση, κυρίως των νέων γυναικών, από έμπειρο ιατρό Ογκολόγο στην τεχνική της αυτοεξέτασης, στοχεύει στην υιοθέτηση από την μεριά των συμμετεχόντων θετικών συμπεριφορών υγείας, και στην διαμόρφωση θετικής στάσης απέναντι στην κουλτούρα του προσυμπτωματικού ελέγχου, ο οποίος οδηγεί στην έγκαιρη διάγνωση με σωτήρια αποτελέσματα για την ζωή τους. Πληροφορίες και Ραντεβού Δημοτικά Ιατρεία 210 4954814.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης