Το απόλυτο των νικών στα εντός έδρας παιχνίδια διατήρησε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League επικράτησε 3-0 της Βέροιας. Τα γκολ πέτυχαν οι Περόνε (50`, 69`) και Ντε Μπλάσις (67`).

Η Βέροια μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το πρώτο μισάωρο του αγώνα απείλησε δύο φορές. Στο 27’ ο Ιωάννου δεν κατάφερε να νικήσει τον Φούλοπ, ενώ σχεδόν τρία λεπτά αργότερα, ο Ούγγρος τερματοφύλακας απέκρουσε πρώτα με το πόδι και στη συνέχεια με το χέρι, το πλασέ με τακουνάκι του Καφέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ανέβασε το ρυθμό του και έφτασε στην άνετη επικράτηση. Στο 51’ ο Εμάνουελ Περόνε, μετά από κόρνερ και στη συνέχεια ψηλοκρεμαστό γέμισμα στη μικρή περιοχή, σηκώθηκε πιο ψηλά απ` όλους και με καρφωτή κεφαλιά παραβίασε για πρώτη φορά την εστία του Λόπεζ.

Στη συνέχεια η Βεροια κατέρρευσε. Στο 67` ο Ντε Μπλάσις με εξαιρετικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Περόνε με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 3-0.

Αστέρας Τρίπολης – Βέροια 3-0 (Nova 1)

Γκολ: 51′, 69′ Περόνε, 67′ Ντε Μπλάσις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Σανκαρέ, Kαρντάσιο – Καφές, Ορέστες

Κόκκινες κάρτες:


Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης):
Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (46′ Καλαντζής), Ουσέρο (78′ Φραγκουλάκης), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας (38′ Καρντάσιο), Περόνε.

Βέροια (Νίκος Καρύδας):
Λόπεζ, Γεωργιάδης, Έβερτον, Ορέστες, Καλί, Καφές (73′ Μενέντες), Καλογέρης, Ιωάννου (63′ Καλτσάς), Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Κόστλι (81′ Μπελόν).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης