Μας συνοδεύει παντού το προεκλογικό σλόγκαν του Γιώργου Παπανδρέου, με την τότε μεγάλη υπόσχεση, «λεφτά υπάρχουν». Ενίοτε, έπεσε πολύ νερό στο αυλάκι της οικονομίας, με αποτέλεσμα να στερέψει το ποτάμι και να μη βλέπουμε πια ούτε σάλιο (σ.σ. Ανδρέας Λοβέρδος), μέχρι που σήμερα ήρθε το… φως.

«Λεφτά υπάρχουν και δεν αντιμετωπίζουμε κανέναν κίνδυνο στα αποθεματικά των ταμείων, ούτε και πρόβλημα μη καταβολής των συντάξεων, τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα» είπε το πρωί ο υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στην ερώτηση που του έκανε για το «κούρεμα» και τα αποθεματικά των ταμείων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μα, κύριε υφυπουργέ, ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, με συνέντευξή του, διευκρίνισε πως τον Νοέμβριο δεν θα μπορέσετε να καταβάλλετε τις συντάξεις» επεσήμανε ο Αλέξης Μητρόπουλος.

« Όχι, δεν υπάρχει κανένας τέτοιος κίνδυνος και μας χρωστάνε και τη δόση των 31 δις ευρώ από τον περασμένο Ιούνιο» συμπλήρωσε ο υφυπουργός, στην προσπάθειά του να καθησυχάσει τον βουλευτή της Αριστεράς.

Έτσι, λέει, του είπαν από το Υπουργείο Οικονομικών, ότι δηλαδή για το 2011 έχει υπολογιστεί ότι το 2013 θα υπάρχουν 13 δις ευρώ, το 2014 12 δις ευρώ και το 2015-16 11 δις ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό…

Α, είπα κι εγώ, σχεδιασμός είναι, όχι ρευστό! Όσο και τα 31 που μας χρωστάνε, τους τα είχαμε δανείσει και δεν το θυμάμαι;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης