Η Μπλάνκα Βλάσιτς μπορεί να μην έχει ξεπεράσει ακόμη τον περυσινό τραυματισμό της, ωστόσο δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τον στίβο και μάλιστα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την καριέρα της για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

«Βρισκόμαστε στον Οκτώβριο, αλλά συνεχίζω να ταλαιπωρούμαι από τον τραυματισμό. Μου είχαν πει ότι θα χρειαζόταν μόνο ένα διάστημα δύο μηνών για την αποθεραπεία. Αυτή είναι η πιο δύσκολη περίοδος της αθλητικής καριέρας μου. Το αντιμετωπίζω απλά ως έναν εφιάλτη» δήλωσε την Παρασκευή η πανέμορφη άλτρια του ύψους από την Κροατία στα ΜΜΕ της πατρίδας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προπονούμαι περισσότερο από ποτέ και μόνο αυτό με κάνει να μη χάσω το μυαλό μου. Ο πατέρας μου λέει πως, μετά από δέκα χρόνια μονότονης δουλειάς, είναι συνήθως καλό να κάνεις ένα βήμα πίσω με στόχο αμέσως μετά να κάνεις δύο βήματα εμπρός. 

Εγώ, όμως, το μόνο που βλέπω μπροστά μου είναι πότε θα κάνω το πρώτο άλμα μου και τίποτα δεν θα με στενοχωρεί πλέον» πρόσθεσε η Βλάσιτς, που το 2010 ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης στη Βαρκελώνη, ενώ το 2011 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο της Νταεγού.

Το 2007 και το 2009 ήταν παγκόσμια πρωταθλήτρια σε Οζάκα και Βερολίνο, αντίστοιχα, και το 2008 2η στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, ενώ στο ενεργητικό της έχει και άλλες μεγάλες διακρίσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2009 έφθασε «μια ανάσα» από το παγκόσμιο ρεκόρ της Βουλγάρας Στέφκα Κονσταντίνοβα, το οποίο κρατά εδώ και 25 χρόνια με 2.09μ, αφού υπερέβη στο Ζάγκρεμπ τα 2.08μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας του τραυματισμού της έχασε φέτος το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης