Το παζλ του έμψυχου δυναμικού του συμπλήρωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη, θα ανακοινώσει την απόκτηση του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς. Ο τεχνικός των «πράσινων» μίλησε για το ματς με τη Ρεάλ, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, αλλά και για τους στόχους του Παναθηναϊκού.

«Ο αγώνας στη Μαδρίτη είναι απλώς ένα παιχνίδι του ομίλου, στον οποίο θα αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες. Μπορεί κάποια παιχνίδια να είναι πιο δύσκολα, αλλά αυτά θα σε φέρουν πιο γρήγορα σε καλύτερη κατάσταση. Η Ρεάλ είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κι εμείς δεν το έχουμε αυτό» δήλωσε ο Πεδουλάκης για την πρεμιέρα της Παρασκευής στην Ευρωλίγκα στον NOVAΣΠΟΡ FM και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλουμε να κρατήσουμε τα στοιχεία που είχε ο Παναθηναϊκός μέχρι πέρυσι. Να παίζει έξυπνα, να ξέρει να καθορίζει αυτός τον ρυθμό και όλα τα στοιχεία που είχε με τον Ομπράντοβιτς. Το “pick ‘n’ roll” όλοι το γνωρίζουν και το εφαρμόζουν. Βεβαίως και θα συνεχίσουμε σε αυτό, καθώς έχουμε κάποια παιδιά στο ρόστερ που το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά».

Για τους στόχους των «πρασίνων» σχολίασε: «Στόχος μας είναι να πάρουμε και πάλι τα “σκήπτρα” στην Ελλάδα και στην Ευρώπη… Θα δούμε. Έχουμε ένα νέο ρόστερ, στο οποίο μόνο πέντε παιδιά έχουν εμπειρίες από την Ευρωλίγκα. Οι άλλοι παίκτες δεν έχουν. Πάμε, λοιπόν, παιχνίδι με παιχνίδι, για να βελτιωθούμε. Είναι λογικό να αρχίζουμε με άλλους στόχους εν συγκρίσει με την περσινή σεζόν. Είναι καλό να μην πιέσουμε τα παιδιά και να τα βοηθήσουμε να “χτίσουν” αυτοπεποίθηση, κάτι που είναι αρκετά σημαντικό».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη μετεγγραφή του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς: «Έγινε μία προσπάθεια από όλους να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες. Νομίζω πως έχουν κλείσει οι μετεγγραφές… Θα ανακοινωθεί ακόμη και ο Μιλόσεβιτς και τελειώσαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης