Ο Πανθρακικός επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού στη Βοιωτία στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Για την ομάδα της Κομοτηνής σκόραραν οι Παπαδόπουλος (11΄πεν.), Λαδάκης (44΄) και Βιγιαρέχο (+90΄), ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες από το 37ο λεπτό, λόγω αποβολής του τερματοφύλακά τους, Δημήτρη Κυριακίδη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για τον Λεβαδειακό και δεν παρέκκλινε μέχρι το τέλος. Μόλις στο 11’ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που εκτέλεσε, μετά το χέρι του Μουλόπουλου στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λεβαδειακός στο 37’ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Κυριακίδης ανέτρεψε μακριά από την περιοχή τον Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Το παιχνίδι ουσιαστικά ολοκληρώθηκε στο 44’, όταν ο από τη σέντρα του Βαϊρουά, ο Λαδάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Με παίκτη παραπάνω και προβάδισμα δύο τερμάτων, ο Πανθρακικός έκανε το παιχνίδι του και πήρε τη νίκη με ένα ακόμα γκολ. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα (93΄) και μετά από μια φάση διαρκείας ο Βιγιαρέχο διαμόρφωσε το τελικό 3-0 που χάρισε στην ομάδα της Κομοτηνής τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Λεβαδειακός – Πανθρακικός 0-3 (Nova 2)

Γκολ: 11’ πεν. Παπαδόπουλος, 44′ Λαδάκης, 90′ Βαγιαρέχο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Μουλόπουλος, Λισγάρας – Παπαδόπουλος, Χρήστου

Κόκκινες κάρτες:
37′ Κυριακίδης

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος):
Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Μεντί (67′ Κουτσόπουλος), Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόι, Ροτζέριο (46′ Μαχαίρας), Ναπολεόνι (40′ Κασμερίδης), Βασιλείου.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης):
Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης, Βαϊρουά, Μουνάφο, Λουσέρο (88′ Βαγιαρέχο), Μπαϊκαρά (70′ Μακρηδημήτρης), Παπαδόπουλος (56′ Κυβελίδης).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης