Το νέο του προπονητή, Roberto Carlos Mario Gοmez, παρουσίασε και επίσημα η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός τεχνικός παρουσιάστηκε καθ’ όλα ενημερωμένος για τη νέα του ομάδα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και ήταν αρκετά αισιόδοξος για την πορεία του με τους Αρκάδες.

«Νιώθω άνετα που βρίσκομαι εδώ και χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα σαν τον Αστέρα ποιοτική, που βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Γνωρίζω ήδη για την ομάδα πως έχει ποιότητα, από την πορεία μου στην Ευρώπη σε Inter και Valencia. Ξέρω καλά τους παίκτες και μπορώ να πω πως είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα. Έχω πάρει τις πληροφορίες από τότε που ήμουν στην Αργεντινή, παρακολούθησα κάποια dvd της ομάδας, ενώ μιλήσαμε πολύ με τον κύριο Μπάκο», είπε αρχικά ο Gomez και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε ήδη καταλήξει για την ενίσχυση της ομάδας και θα γίνουν ποιοτικές ενισχύσεις. Αυτό που έχω ως στόχο είναι η ανάπτυξη, προκειμένου να φτάσει σε καλό σημείο η ομάδα. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Mου αρέσει η ισορροπία στο παιχνίδι. Όλα εξαρτώνται από τους παίκτες που έχει μια ομάδα.

Θα δω τις δυνατότητες των παικτών, αν και έχω εικόνα για μερικούς και θα δούμε τι σύστημα θα χρησιμοποιήσω. Το ιδανικό ρόστερ για μένα πρέπει να έχει 25-26 παίκτες. Νιώθω τυχερός που εργάστηκα μαζί με τον Cuper και απέκτησα χρήσιμες εμπειρίες.

Όσο για την Ελλάδα, δεν θεωρώ ότι είναι μικρή χώρα και πως έχει χαμηλής ανάπτυξης ποδόσφαιρο. Έχω αντιμετωπίσει ως αντίπαλος ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και έχω αποκομίσει καλές εντυπώσεις. Στις 30 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία, όπου πρώτα θα περάσουν οι παίκτες από εργομετρικά. Θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις εδώ και στη συνέχεια η ομάδα θα πάει στο Καρπενήσι. Φιλικά παιχνίδια θα ανακοινωθούν αργότερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης