Με γκολ στο 89’ από τον Καφέ και στο 90’ από τον Μπαργκάν η Βέροια αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ατρόμητο, σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε προηγηθεί 2-0 με γκολ του Καραμάνου στο 13’ και αυτογκόλ του Γεωργέα στο 31’.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και κατάφερε σχετικά γρήγορα να προηγηθεί. Στο 12’ ο Λόπεζ απέκρουσε την κεφαλιά του Φυτανίδη, όμως στο επόμενο λεπτό οι Περιστεριώτες πέτυχαν το 1-0. Ο Λαζαρίδης έκανε το γύρισμα, ο Καραμάνος βρέθηκε πρώτος στην μπάλα και σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ατρόμητου σε επίσημο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την μεριά της η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει. Στο 17’ ο Μπαργκάν επιχείρησε ένα σουτ, ενώ στο 20’ μετά από εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά του Κόστλι, ο Μπαργκάν έβγαλε την παράλληλη πάσα και ο Φυτανίδης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι για να απομακρύνει στη συνέχεια ο Λαζαρίδης.

Τελικά ο Ατρόμητος σκόραρε για δεύτερη φορά. Στο 31ο λεπτό μετά από κούρσα του Επστάιν και σέντρα, ο Γεωργέας προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την Βέροια να πιέζει ασφυκτικά τους παίκτες των φιλοξενουμένων. Μάλιστα στο 65ο λεπτό η κατοχή μπάλας ήταν 63%-37% υπέρ των γηπεδούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο Ατρόμητος είχε δύο ευκαιρίες να σκοράρει εκ νέου με τον Επστάιν στο 69’ και το 72’, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Όλα έδειχναν πως το «διπλό» δε θα αλλάξει, όμως ο Καφές στο 89΄ με κεφαλιά και Μπαργκάν στις καθυστερήσεις μετέτρεψαν το 0-2 σε 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Βέροια – Ατρόμητος 2-2 (Nova 1)

Γκολ: 89′ Καφές, 90′ Μπαργκάν – 13′ Καραμάνος, 31′ αυτ. Γεωργέας

Κίτρινες κάρτες: Καλί – Γιαννούλης, Μπέλιτς, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Σκόνδρας

Κόκκινες κάρτες:


Βέροια (Νίκος Καρύδας):
Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Γεωργέας (46′ Μπεζέρα), Καλογέρης (59′ Καλτσάς), Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Κόστλι, Ιωάννου (83′ Μπελόν).

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο (90′ Ταυλαρίδης), Επστάιν, Μπέλιτς (54′ Δημούτσος), Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο (86′ Καραγκούνης).

Οι δηλώσεις:

Νίκος Καρύδας (Βέροια): «Νομίζω πως τα παιδιά δείξανε ότι δικαιούνται ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Δεχτήκαμε δύο γκολ που προήρθαν από δικά μας λάθη. Ήταν δύο κακές στιγμές. Παλέψαμε, όμως, δεν το βάλαμε κάτω και καταφέραμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη όπως ήρθε ο αγώνας».

Ντούσαν Μπάγεβιτς (Ατρόμητος):
«Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα σήμερα. Μπορούσαμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να βάλουμε και άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό μας. Αν πετυχαίναμε ένα γκολ ακόμα θα ήταν διαφορετικά τώρα τα πράγματα. Ήμασταν απρόσεκτοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα και θα μπορούσαμε στο να είχαμε δεχτεί και τρία και τέσσερα γκολ».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης