Σε αναβολή τελικά οδηγήθηκε η σημερινή συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρών, καθώς από νωρίς στο χώρο βρίσκονταν εργαζόμενοι του Δήμου, μόνιμοι αλλά και συμβασιούχοι, κυρίως οι πενταμηνίτες που έχουν ξεκινήσει από χθες τις κινητοποιήσεις τους.

Όπως ανέφεραν θα συνεχίσουν να βγαίνουν στους δρόμους μέχρι να βρουν το δίκιο τους και να πληρωθούν και κυρίως όταν σταματήσει ο εμπαιγμός, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν από τη δημοτική Αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως τόνισε σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος των πενταμηνιτών συμβασιούχων Αγγελική Ορφανού «αυτή τη στιγμή 320 άτομα δεν έχουν λάβει τα χρήματά τους με αποτέλεσμα να μην έχουμε λεφτά για τίποτα, μας κόβουν το ρεύμα. Δεν μπορούμε πλέον να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις που έχουμε πλέον σαν οικογένειες. Μας κλέβουν συνεχώς την αξιοπρέπειά μας. Δεν μπορούμε όλο αυτό να το ανεχτούμε».
Προηγουμένως, οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε κλείδωμα της πόρτας εισόδου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δύο δημοτικοί σύμβουλοι επιχείρησαν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι τους υποχρέωσαν να αποχωρήσουν.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου
Με πληροφορίες από το patrastimes.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

ΤΩΡΑ: Ένταση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Πατρέων, Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης