Στο καλοκαίρι αρέσει να παίζει με τα αξεσουάρ, αλλά και σε μας αφού είναι η περίοδος που δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στα ιδιαίτερα και μοντέρνα αξεσουάρ. Όλες επίσης ξέρουμε ότι ένα στιλάτο αξεσουάρ μπορεί να απογειώσει το σύνολό μας ακόμα και όταν δεν φοράμε κάτι το εξεζητημένο. Ένα και μοναδικό κομμάτι αρκεί για να μας μετατρέψει σε ιέρειες του στυλ αυτό το καλοκαίρι και εμείς θα σας βοηθήσουμε να αναζητήσετε τα κομμάτια-κλειδιά για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

            

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1) Χρωματιστές τσάντες: Οι αγαπημένες μας τσάντες φέτος κυκλοφορούν σε όλα τα καλοκαιρινά χρώματα και σε όποιο μέγεθος θέλετε. Εσείς επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και αφήστε το υπόλοιπο σύνολο μονόχρωμο.

2) Λουστρίνι πέδιλα: Το καλύτερό μας όπλο για να κλέψουμε τις εντυπώσεις είναι τα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ενώ σε συνδυασμό με το λουστρίνι… απλά θα είστε ακαταμάχητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3) Κόκκινες τσάντες: Είναι από μόνες τους ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη μόδα. Το κομμάτι που μπορεί να φορεθεί χειμώνα – καλοκαίρι, με την ίδια επιτυχία. Βάλτε φωτιά… στις εμφανίσεις σας με μια κατακόκκινη τσάντα.

                    

4) Χρωματιστά πέδιλα: Καλά τα ψηλοτάκουνα, καλό και το λουστρίνι, αν διαθέτετε όμως και ένα πέδιλο σε κάποιο καλοκαιρινό χρώμα, είναι ό,τι καλύτερο.

5) Life in plastic is fantastic: Κι όμως μην περιφρονείτε το πλαστικό, φέτος οι σχεδιαστές το χρησιμοποίησαν τόσο σε παπούτσια όσο και σε ρολόγια. Τα δε τελευταία είναι το απόλυτο must.

                   

6) Δείτε τον ήλιο… με χρώμα: Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τον ήλιο… κατάματα. Σίγουρα ένα χρωματιστό γυαλί ηλίου θα σας βοηθήσει.

                

7) Πολύχρωμα βραχιόλια: Φέτος ο Matthew Williamson παίζει με την πολυτέλεια σε συνδυασμό με τα πολλά χρώματα. Αποκτήστε και εσείς τη φινέτσα που σας αρμόζει με αυτά τα βραχιόλια σε όλες τις αποχρώσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης