Για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη που χρονολογείται από το 2007, μίλησε την Παρασκευή η αστρολόγος, Άση Μπήλιου.

«Είμαι με την Ελένη τα τελευταία πέντε χρόνια. Για να είμαι και έκτη χρονιά μαζί της, μάλλον καλά περνάω. Δεν με χτυπάνε για να πάω μαζί της με το… ζόρι Σαφώς θα έχει και στιγμές πιο ζόρικες και στιγμές έντασης. Από ‘κει και πέρα, όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουν περνάμε καλά» ανέφερε αρχικά η Μπήλιου στο entertv.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eν συνεχεία αναφέρθηκε στην μετακίνηση της εκπομπής «Ελένη» από την πρωινή στην μεσημεριανή ζώνη: «Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη μου αντίδραση ήταν ο πανικός. Όχι για το πώς θα πάει η Ελένη το μεσημέρι, αλλά για το δικό μου κομμάτι συμμετοχής στην εκπομπή. Όλοι είχαν συνηθίσει να βλέπουν τις προβλέψεις το πρωί και αναρωτιόμουν πως θα γίνει.

Βέβαια, σε όλο αυτό τον πανικό η Ελένη ήταν πιο ψύχραιμη και το συζητήσαμε. Μάλιστα εγώ ήμουνα του τύπου “Ελένη μου αν δεν υπάρχει χώρος στην εκπομπή για τα ζώδια, μην στεναχωριέσαι, εμείς θα είμαστε φίλες”. Η Ελένη όμως ήταν πιο ψύχραιμη και μου έλεγε: “θα βρούμε τρόπο να το εντάξουμε”, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Τελικά βρήκαμε μια φόρμουλα, να μην είναι οι προβλέψεις απαραίτητα καθημερινές και να είναι περισσότερο με θέματα».

Επιμέλεια: Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης