Για το ατυχές περιστατικό με «πρωταγωνιστή» τον ίδιο στο χθεσινό αγώνα της Βέροιας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου λιποθύμησε και του γύρισε η γλώσσα, όταν δέχθηκε τη μπάλα με δύναμη στο πρόσωπο του, μίλησε ο Κώστας Μπάρμπας.

Ο αμυντικός της «βασίλισσας» του Βορρά, μιλώντας στην ιστοσελίδα kerkidasport, τόνισε είναι απολύτως καλά στην υγεία του, ενώ ευχαρίστησε όλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα. Ακόμα δεν έχω δει την φάση στο βίντεο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δοξάζω τον Θεό που είμαι καλά. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκα περισσότερο για προληπτικούς λόγους και όλες οι εξετάσεις που έκανα ήταν «καθαρές». Μετά το τέλος του ματς ήρθαν και με επισκέφθηκαν οι συμπαίκτες μου και οι άνθρωποι της ομάδας. Τους ευχαριστώ όλους, όπως και τους φιλάθλους μας, για το ενδιαφέρον που έδειξαν».

Κληθείς να σχολιάσει την πρώτη νίκη της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, τόνισε: «Δικαιούμασταν τη νίκη, ξεκινήσαμε καλύτερα τον αγώνα και δείξαμε ότι θέλαμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Εγώ έμαθα το τελικό αποτέλεσμα στο νοσοκομείο και χάρηκα πολύ».

Ερωτηθείς για το πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις: «Είμαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή και αύριο μάλιστα θα προπονηθώ κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

«Τρίποντο» η Βέροια, 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα
,
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012, 16:13

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης