Έτοιμος να αλλάξει την διοικητική δομή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε θέσεις-κλειδιά του Δ.Σ. – και όχι μόνο – εμφανίζεται ο Γιάννης Αλαφούζος. Όλα δείχνουν ότι ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» θα τοποθετήσει στην προεδρία του συλλόγου ένα πρόσωπο εκτός ΠΑΕ, ενώ παράλληλα οι Παναγόπουλος και Παναγιωτούδης θα έχουν αναβαθμισμένους ρόλους. Την ίδια ώρα θα υπάρξουν τροποποιήσεις και στο δυναμικό των στελεχών.

Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κάποια ειδοποίηση για αναβολή του Δ.Σ., που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη, αν και υπάρχουν κάποιες πιθανότητες αυτό να αναβληθεί. Ο κ. Αλαφούζος θα ανακοινώσει τις αλλαγές μόνο όταν είναι απόλυτα έτοιμος. Εξάλλου, τις επόμενες ημέρες θα έχει επαφές με διάφορα πρόσωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οσον αφορά το θέμα του προέδρου, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος θα μπορούσε να είναι η επιλογή του γνωστού επιχειρηματία, η οποία όμως συνοδεύεται από αρνητικές απόψεις από συνεργάτες του στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» και έτσι δεν έχει καταλήξει ακόμα στην τελική του απόφαση.

Εν τω μεταξύ, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Άγγελος Φιλιππίδης θα αναλάβει μέχρι και θέση αντιπροέδρου στο νέο σχήμα, επιστρέφοντας στην ΠΑΕ μετά από εννιά χρόνια. Ταυτόχρονα, ο υπεύθυνος ασφαλείας Τάσος Τεντζέρης είναι πιθανό να αναλάβει νέος υπεύθυνος των εγκαταστάσεων της Παιανίας ενώ ο Κώστας Ελευθεράκης θα αποκτήσει αναβαθμισμένο ρόλο στο Δ.Σ της ΠΑΕ.


Eπιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης