Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League γνώρισε ο Πανιώνιος, ο οποίος έχασε με 3-0 από τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο και κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο, καθώς ο Βασιλείου με γκολ στο 3’ και το 9’, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 17’ ο Ζησόπουλος, ενώ ο σκόρερ και ο Ναπολεόνι στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαν από ένα δοκάρι.

Ο Στέλιος Βασιλείου «καθάρισε» την υπόθεση-νίκη πριν καλά-καλά οι παίκτες των δύο ομάδων ξεκινήσουν το παιχνίδι. Στο 3’ ο ο Ναπολεόνι έκανε τη συρτή σέντρα από τα δεξιά, με τον Βασιλείου να «πετάγεται» στο ύψος του πέναλτι και να ανοίγει το σκορ. Μετά από έξι λεπτά, ο Βασιλείου εκμεταλλεύτηκε κάθετη πάσα του Κόρμπου και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση στη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Βοιωτοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 17’ σκόραραν για τρίτη φορά. Ο Γιώργος Ζησόπουλος με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα. Ο Λεβαδειακός είχε και δοκάρι στο 19΄, όταν ο Ναπολεόνι έκανε δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Περιστερίδης ακούμπησε την μπάλα με αποτέλεσμα να καταλήξει στο δεξί του δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να φτάσει σε ένα ακόμα γκολ. Από την άλλη, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Κυριακίδη.

Λεβαδειακός – Πανιώνιος 3-0 (Nova 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 3′, 9′ Βασιλείου, 17′ Ζησόπουλος

/Uploads/Media/VMIX/Video/2012/Sep/22/152660571.jpg

Κίτρινες κάρτες: Σπυρόπουλος

Κόκκινες κάρτες:


Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος):
Κυριακίδης, Μεντί, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου (87′ Κουτσόπουλος), Πόι (84′ Μίλιεβιτς), Μάρτινς (72′ Μαχαίρας), Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι.

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Ρόβας, Γουνδουλάκης (33′ Μιλοβάνοβιτς), Μενδρινός, Ντούνης (60′ Καμπάνταης), Αραβίδης (46′ Κολοβός), Διαμαντάκος.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Γιώργος Παράσχος (Προπονητής Λεβαδειακού): «Ήταν ένα παιχνίδι διαφορετικό από αυτό της προηγούμενης εβδομάδας. Ευτυχήσαμε τις ευκαιρίες που κάναμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Δεν είναι τυχαίο που στο 17΄ το σκορ ήταν 3-0. Ξεκινήσαμε επιθετικά και τα παιδιά δικαιώθηκαν. Είναι βάλσαμο και μας κάνει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Μπορεί να έχει διάρκεια αυτή η ομάδα και να παίξει και όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Πανιώνιος είναι νεανική ομάδα και ποντάραμε ότι με ένα γρήγορο γκολ πολύ εύκολα θα έχανε την ταυτότητά του. Δεν είναι άσχημη ομάδα και έχει πολύ ταλέντο. Πρέπει να έχουν υπομονή. Εσείς οι δημοσιογράφοι ειδικά ασχολείστε με το πότε θα φύγει ένας προπονητής. Πρώτη φορά μου λένε ότι μπορεί να έφευγα. Δηλαδή κάναμε δύο δύσκολα παιχνίδια, μία ισοπαλία στην έδρα μας και στο 4ο παιχνίδι να απολύεται ο προπονητής; Τι νοοτροπία είναι αυτή και πώς συντηρείτε αυτά τα δημοσιεύματα; Κάναμε μία πολύ καλή χρονιά πέρυσι και μέσα σε τέσσερις αγώνες θα τα διαλύσουμε όλα και θα φύγουμε; Δεν είναι εύκολο».

Δημήτρης Ελευθερόπουλος (Προπονητής Πανιωνίου):
Και στα 90 λεπτά ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος από εμάς. Εμείς σταθήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών, αρχής γενομένης από εμένα. Πάντα ο προπονητής φέρει την βασική ευθύνη. Εάν στα καλά αποτελέσματα θέλει δουλειά, στα άσχημα θέλει ακόμα περισσότερη. Σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε. Στεναχωριέμαι για τον κόσμο που ήρθε εδώ. Εμείς ήμασταν κακοί στα πάντα. Δεν μπαίναμε καλά στις μονομαχίες. Οφείλουμε να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε πολύ σκληρά ως ομάδα. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε όλες τις καταστάσεις. Είναι αδύνατο να είσαι ικανοποιημένος από μία τέτοια ήττα. Τα παιδιά δεν μου έχουν δώσει δικαίωμα να πιστέψω ότι δεν είναι προσγειωμένοι. Μόνο με σκληρή δουλειά πρέπει να συνεχίσουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα. Ο στόχος είναι η παραμονή και αν μπορέσουμε να προσελκύσουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης