Άστραψε και βρόντηξε ο Ιταλός πρωθυπουργός, ο οποίος μετά την άνετη νίκη του κόμματός του στις πρόσφατες Ευρωεκλογές και τοπικές εκλογές που έγιναν στην Ιταλία στράφηκε εναντίον των «διωκτών» του, υποστηρίζοντας με χθεσινές δηλώσεις του στον Τύπο ότι ετοιμάζουν σχέδιο ανατροπής του από την κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο ομιλίας του σε συνάντηση επιχειρηματιών, ο 72χρονος πρωθυπουργός ισχυρίστηκε ότι υπάρχει σε εξέλιξη μια «εκστρατεία» που αποσκοπεί στην ανατροπή του και την αντικατάστασή του από κάποιον που δεν επέλεξε ο ιταλικός λαός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Silvio Berlusconi δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να ανατρέψεις έναν πρωθυπουργό δημοκρατικά εκλεγμένο με την ψήφο των Ιταλών και να τον αντικαταστήσεις με κάποιον μη εκλεγμένο: αν αυτό δεν είναι ανατροπή, τι είναι;»

Η προσωπική ζωή του Ιταλού πρωθυπουργού βρέθηκε στο προσκήνιο των προεκλογικών συζητήσεων, εξαιτίας της «σχέσης» του με την 18χρονη Noemi Letizia, του διαζυγίου του, της δημοσίευσης φωτογραφιών των προσκεκλημένων του σε βίλα του με «Αδαμιαία» περιβολή και της χρήσης κρατικών αεροσκαφών για την μεταφορά τους. Όλα αυτά ασφαλώς έχουν στοιχίσει ακριβά στον Berlusconi, ο οποίος παρά το ότι νίκησε, δεν «έπιασε» τον στόχο τού 45% στις τελευταίες εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης