Με ανοιχτά τα μάτια κοιμάται και ονειρεύεται ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας σύμφωνα με τα όσα είπε στη Βουλή ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Χρήστος Παππάς γύρω από τα λεγόμενα τάγματα εφόδου.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε ερώτηση που έκανε στον υπουργό Οικονομικών για τα πολυτεκνικά επιδόματα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο …όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια αποκαλώντας τον εμμέσως πλην σαφώς «τρελό» που βλέπει παντού του ….Χρυσαυγίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα τάγματα εφόδου είναι στη φαντασία της κυβέρνησης και του Νίκου Δένδια και πουθενά αλλού! Τα τάγματα εφόδου είναι στη φαντασία του κυρίου Δένδια. Το δικό σας δοσίλογο και μειοδοτικό Τάγμα του 178(επίδομα πολυτέκνων) είναι παράνομο» επεσήμανε ο Χρήστος Παππάς.

Και ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος που ήταν πίσω από τον ερωτώντα βουλευτή δεν είναι αυτός που είδαμε σε πανηγύρι της Ραφήνας να κάνει έλεγχο σε πάγκους μεταναστατών μικροπωλητών και να ζητάει άδειες πάγκου; Και ο Μπαρμπαρούσης δεν είναι ο νεαρός με τα μαλλιά που γέμισε το τηλεοπτικό πλάνο με μαγκιόρικη περπατησιά και ανυπέρβλητο τσαμπουκά; Και ο Γιώργος Γερμένης δεν ήταν δίπλα στον Παναγιώτη Ηλιόπουλο; Μοντάζ τηλεοπτικό ήταν όλο αυτό το σκηνικό κύριε Παππά;

Ευτυχώς που ο Νίκος Δένδιας είναι από την Κέρκυρα γιατί αλλιώς θα χε τρελαθεί ο άνθρωπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης