Εκδήλωση σιωπηλής διαμαρτυρίας οργανώνουν το Σάββατο 13 και την Δευτέρα 15 Ιουνίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν «Οι προσφεύγοντες χορευτές για τη διάσωση του Θεάτρου “ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ”», καλώντας τους φίλους των τεχνών και της παράδοσης να αντιδράσουν στην κακή, όπως υποστηρίζουν, διοίκηση του Σωματείου “Ελληνικοί Χοροί Δόρα Στράτου”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλούνται όλοι οι φίλοι του παραδοσιακού χορού που σέβονται και αγαπούν την παράδοση, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της χώρας μας και τιμούν το κύρος του ονόματος του Θεάτρου «ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ» να προσέλθουν στην ΣΙΩΠΗΛΗ διαμαρτυρία μας αναφορικά με την κακή διοίκηση του Σωματείου “Ελληνικοί Χοροί Δόρα Στράτου”, το Σάββατο 13 και την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009 και ώρα 19:00 στο Θέατρο “ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ” στο Λόφο Φιλοπάππου.

Τα αιτήματα μας τα οποία έχουν κατατεθεί και επιδοθεί και αρμοδίως στις κρατικές και δικαστικές αρχές, ήταν και παραμένουν ηθικής και πολιτιστικής σημασίας και επουδενί έχουν σκοπό υλικές απολαβές από πλευράς μας (για αυτές μιλούν μόνο όσοι τις προσδοκούν).

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ
. για τη μεθοδευμένη παραπληροφόρηση του κοινού και των ΜΜΕ από τον σημερινό Πρόεδρο του σωματείου κ. Άλκη Ράφτη
. για τις απολυταρχικές, καταχρηστικές και βλαπτικές «πολιτικές» της διοίκησης του κ. Άλκη Ράφτη που στρέφονται εν γένει κατά των βασικών σκοπών του σωματείου όπως αυτές προβλέπονται από το καταστατικό του
. γιατί φοβόμαστε ότι το Θέατρο θα κλείσει και επικαλούμαστε τη δική σας πολιτιστική συνείδηση για ένα σωματείο που τόσα έχει προσφέρει στον πολιτισμό της χώρας μας, όχι μόνο ως προς την παράδοση και την ευαισθητοποίηση των ελλήνων αλλά και ως προς την ανάδειξη του πολιτισμού μας στους ξένους επισκέπτες
. γιατί ο πολιτισμός ανήκει σε όλους μας και ΔΕΝ είναι ιδιοκτησία κανενός
. γιατί σύμφωνα με το Σύνταγμα (αρθ.24) «η προστασία του πολιτισμού αποτελεί υποχρέωση του Κράτους και δικαίωμα του καθενός»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ 
ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΑ, 
ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ 
& ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ “ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ”!!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 & ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 – ΏΡΑ 19:00 
ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ»
ΣΕ ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
“ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.!!!”»

Οι προσφεύγοντες χορευτές
για τη διάσωση του Θεάτρου “ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης