Οι φωνές του Βαγγέλη Βλάχου για την εμφάνιση στο πρόσφατο ισόπαλο (1-1) φιλικό της ΑΕΚ με τον Ιωνικό, εισακούστηκαν από τους παίκτες του, καθώς εμφανώς βελτιωμένοι απέναντι στον Λεβαδειακό.

Η «Ένωση» στο φιλικό, που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, επιβλήθηκε με 3-1 των γηπεδούχων, με σκόρερ τους Κατσικοκέρη, Φουρτάδο και Σταμάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικά ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι και ο Γκερέιρο, που είχαν συγκεντρώσει τα… πύρα του προπονητή της Ένωσης, μετά το φιλικό στη Νίκαια, είχαν πολύ καλή απόδοση στο σημερινό παιχνίδι, αποδεικνύοντας σε αυτόν ότι μπορούν να προσφέρουν.

Όλα τα τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κατσικοκέρη να ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ στο 52΄.
 
Ο Φουρτάδο κέρδισε πέναλτι δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, στο 66΄, το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά αστόχησε.

Στο 69΄ όμως ο Αφρικανός επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος σέντρα του Γκερέιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 77΄ ο Μαχαίρας με ένα πολύ όμορφο τέρμα μείωσε σε 2-1 για τον Λεβαδειακό, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Σταμάτης (79΄) μετά από ασίστ του Φουρτάδο.
 
Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα από την αναμέτρηση θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Η ΑΡΩΓΗ».

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Νικολακάκης, Κουτσόπουλος, Μανωλάς, Χοσέμι, Μαχαίρας, Ζησόπουλος, Μίλιεβιτς, Μπουντόπουλος, Πόι, Ζαουί.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Κιντώτας, Λισγάρας, Ζανιάς, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Βασιλείου, Μεντί, Κοτίτσας, Ακόστα (63′ Μπουντόπουλος), Ροτζέριο, Κόρμπος

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Αραμπατζής, Κοντοές (46΄ Νικολόπουλος, 83΄ Αργυρίου), Τσούπρος (83΄ Κοτσαρίδης), Κουτρουμπής, Αρκούδας (59’ Β. Βλάχος), Ρίκκα (69’ Γκόβας), Κορδέρο (75’ Φέτσης), Κουρέλλας (83’ Τσίτας), Γκερέιρο (72’ Νικολιάς), Παυλής (40’ λ.τ. Σταματής), Κατσικοκέρης (64’ Φουρτάδο)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης