Στιλάτο, γρήγορο, δυνατό, με αγωνιστικές προδιαγραφές και ακόμα καλύτερη οδική συμπεριφορά. Το νέο Cooper John Cooper Works GP είναι το «καμάρι» της Mini, το αυτοκίνητο-απόλαυση στον δρόμο!

Αν το προηγούμενο JCW είχε λάβει τις καλύτερες κριτικές για το στιλ και την οδηγική απόλαυση που προσφέρει, η νέα γενιά του μοντέλου αναμένεται να κυριεύσει κάθε αίσθηση. Το νέο Cooper John Cooper Works GP είναι το ταχύτερο και δυνατότερο Mini που παράχθηκε ποτέ, με τον turbo κινητήρα 1,6 λίτρου να αποδίδει 218 ίππους και 280 Nm ροπής. Χάρη στο μειωμένο βάρος του (1.160 κιλά), επιταχύνεται στα 0-100 σε 5,9 δευτερόλεπτα, έχει τελική ταχύτητα 242 χλμ./ώρα, με τη μέση κατανάλωση να είναι στα 7,1 λτ./100 χλμ. και τις εκπομπές ρύπων στα 165 γρ./χλμ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέρει ανασχεδιασμένη μάσκα, μεγαλύτερους προφυλακτήρες, σπόιλερ στο πλάι, πτέρυγα και διαχύτη στο πίσω τμήμα, τα ελαστικά είναι διαστάσεων 215/40 R17, με την ανάρτηση να είναι αγωνιστικών προδιαγραφών, όπως και τα φρένα με τις εξαπίστονες δαγκάνες. Η οροφή έχει ανθρακί απόχρωση, με τις κόκκινες λεπτομέρειες να συνδυάζονται αρμονικά με το χρώμα του αμαξώματος. Τα καθίσματα είναι μπάκετ της Recaro, με τα πίσω να έχουν αφαιρεθεί προς όφελος των επιδόσεων.

Το νέο Cooper John Cooper Works GP θα παραχθεί σε μόλις 2.000 μονάδες, με τις παραδόσεις στους τυχερούς πελάτες να ξεκινούν στα τέλη του 2012.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ το ταχύτερο μοντέλο της Mini

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης