Ήταν όλοι εκεί! Φίλοι, γνωστοί και αγαπημένοι, όλοι μαζί γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια της ηλεκτρονικής μας «Ζούγκλας». Η πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς αναγνώστες!

Όπως θα καταλάβετε και από τις φωτογραφίες, οι παρέες, οι κουβέντες, το κέφι, τα «πειράγματα» μεταξύ των καλεσμένων, τα εδέσματα που ετοίμασε ειδικά για τη βραδιά το catering Intersalas και ο χορός που ρίξαμε όλοι, μας κράτησαν ξύπνιους και ευδιάθετους μέχρι το πρωί.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μια, η οικογένεια Τριανταφυλλόπουλου, ο Μάκης, η Κιμ και ο Κωνσταντίνος (οι δυο μικρές κόρες κοιμόντουσαν!) έσβησαν τα κεράκια της τούρτας και καλοδεχόντουσαν τους καλεσμένους τους.

Από την άλλη, οι καλεσμένοι… Πρώτος και καλύτερος έφτασε ο Αντώνης Ρέμος, που συζητούσε με τον Κώστα Σκανδαλίδη, χαιρέτησε «αντρίκια» τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ «κάθισε ήσυχος» να φωτογραφηθεί μόνο με την Κιμ!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φίλησε με θαυμασμό το χέρι της Ζωής Λάσκαρη, η οποία έλαμπε στην κυριολεξία ντυμένη –όπως πάντα- στα άσπρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Ζωή Λάσκαρη έτρεξε με το που έφτασε και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος δεν ξέρουμε τι ακριβώς της έλεγε, αλλά την έκανε να κλαίει από τα γέλια!

Η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Πέτρος Δούκας ήταν από τους πρώτους πολιτικούς που ήρθαν να μας ευχηθούν.

Από την άλλη, η Αγγελική Νικολούλη εξηγούσε στη Νανά Παλαιτσάκη πόσο κουρασμένη αισθάνεται, ενώ δίπλα τους η Πέγκυ Ζήνα, η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Χρήστος Δάντης συζητούσαν τα… δικά τους.

Την παράσταση έκλεψε και ο Μάνος Νιφλής, ο οποίος παρουσίασε ένα βίντεο με τους συνεργάτες της zougla.gr, τους οποίους και παρομοίασε με αυθεντικούς πρωταγωνιστές, σε συνδυασμό με στιγμιότυπα ελληνικών ταινιών που έχουν αφήσει ιστορία. Σίγουρα μια από τις πιο αστείες στιγμές της βραδιάς…  

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Κιμ Κίλιαν

 

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος

Ζωή Λάσκαρη, Νανά Παλαιτσάκη, Μαίρη Μηλιαρέση, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Νίκος Χατζηνικολάου

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Κώστας Σκανδαλίδης, Αντώνης Ρέμος

Ζωή Λάσκαρη, Ηλίας Ψινάκης

Άκης Παυλόπουλος, Πέτρος Δούκας

Κρίστυ Τσολακάκη, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Νίκος Χατζηνικολάου

Αντώνης Ρέμος, Κιμ Κίλιαν

Αντώνης Ρέμος, Νίκος Χατζηνικολάου

Μάνος Νιφλής, Άκης Παυλόπουλος

Γιώργος Ψαρράς, Θανάσης Λάλας

Ελένη Κυριακίδου, Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα, Κιμ Κίλιαν, Νίκος Αρώνης, Νίκος Στρατηγός, Μαργαρίτα Αργυροπούλου, Χαρούλα Ζαχοπούλου, Μιχάλης Θερμόπουλος, Φλώρα Πέτση, Μιρέλλα Ζαχαράκη, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος, Νάντια Χαλαμανδάρη, Μάνος Νιφλής 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης