Τα ρουσφέτια του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατήγγειλαν από το βήμα της Ολομέλειας στην Επερώτηση που έκαναν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή το διορισμό Γενικών και Ειδικών Γραμματέων από την τριμερή κυβέρνηση.

Μα πριν αλέκτωρ φωνήσαι… άρχισαν οι γκρίνιες και μέσα στο «γαλάζιο στρατόπεδο», όχι για τους διορισμούς, αλλά για το χωροταξικό που προέκυψε από τους ξαφνικούς διορισμούς, σε αυτό το ολιγομελές σχήμα που μας είχε υποσχεθεί προεκλογικά ότι θα κάνει ο Πρωθυπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες της Zougla.gr ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού Βασίλης Κορομάντζος κοντεύει να σκάσει απ ’το κακό του σε εκείνη τη μικρή αίθουσα που είναι αναγκασμένος να περνάει κάθε μέρα τις ώρες του, αφού ο μικρός χώρος δεν του επιτρέπει να πάρει καν ανάσα.

Εκεί βέβαια είχαν το γραφείο τους οι εκάστοτε διευθυντές. Βέβαια με λίγη καλή θέληση το πρόβλημα μπορεί να λυθεί, καθώς φημολογείται ότι ο κύριος διευθυντής ζήτησε να πάει στο γραφείο του ειδικού γραμματέα ,το οποίο «βλέπει» την πλατεία Συντάγματος και το οποίο διαμπερές και αρκετά ευρύχωρο.
Στα χρόνια του Όθωνα μάλιστα όταν η Βουλή ήταν παλάτι, οι συγκεκριμένες αίθουσες ανήκαν στο γραμματέα του Όθωνα, ο οποίος έφερε τον τίτλο «Γραμματέας του Ανακτοβουλίου».

Μπράβο κύριε Κορομάντζε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στον ειδικό γραμματέα δεν θα τον ρίξουν στο λάκκο των λεόντων αλλά ούτε και σε κείνη τη μικρή αίθουσα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα λόγω καραμπόλας ο Ειδικός Γραμματέας να πάρει τελικά το γραφείο της κυρίας Άννας Μπενάκη, η οποία θα είναι και η πρώτη… πρώην πρόεδρος που θα αποχωρήσει από το «ναό της Δημοκρατίας» για κάποιο άλλο κτήριο που ανήκει στη Βουλή.

Άλλωστε μια οικογένεια θα’ μαστε όλοι μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης