Το αδιαχώρητο επικράτησε το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου περισσότεροι από 1500 φίλοι του τριφυλλιού συγκεντρώθηκαν για να αποθεώσουν τον Βραζιλιάνο άσο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο 31χρονος μέσος έφτασε στις 18:20 με μισή ώρα καθυστέρηση, κάτι όμως που δεν φάνηκε να πτοεί τους φίλους του «τριφυλλιού», οι οποίοι του επεφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα συνθήματα υπέρ του Ζιλμπέρτο Σίλβα και κατά του… Ολυμπιακού, έδιναν και έπαιρναν, τα καπνογόνα έκαναν ασφυκτική την ατμόσφαιρα και οι εκδηλώσεις λατρείας κορυφώθηκαν, μόλις ο παίκτης έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου.

Ο πρώην άσος της Άρσεναλ φυγαδεύτηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας και της αστυνομίας και δεν προέβη σε κάποια δήλωση, αποχωρώντας από το αεροδρόμιο μέσα σε ένα τζιπ.

Τις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Παναθηναϊκού, αναμένεται να κάνει αύριο, μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της μεγάλης αυτής μεταγραφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης