Στο νησί των ανέμων παντρεύτηκαν η Εύα Λάσκαρη και ο Ντίνος Τσιώρης. Το μυστήριο τελέστηκε στη Μητρόπολη Μυκόνου στη Μικρή Βενετία.

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν λιτός, με τη νύφη να επιλέγει ένα αρχαιοελληνικού τύπου ένδυμα που έμοιαζε περισσότερο με φόρεμα παρά με νυφικό, συνδυασμένο με επίσης αρχαιοελληνικού στιλ φλατ σανδάλια. Ο γαμπρός επέλεξε μαύρο κουστούμι, ενώ αντί για σακάκι επέλεξε γιλέκο. Παντελόνι και σακάκι είχαν ως λεπτομέρειες μικρές άσπρες νότες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη νύφη στην εκκλησία συνόδευσε ο πατέρας της, ο οποίος έφτασε στη Μύκονο την Παρασκευή με τη μητέρα και τον αδερφό της Εύας. Στο γάμο παρευρέθηκαν επίσης οι γονείς του γαμπρού και τα αδέρφια του, οι οποίοι ήρθαν από την Αστόρια, όπου και μεγάλωσε ο Ντίνος Τσιώρης.

Στο γάμο βρέθηκε και ο καλός της φίλος, ο γνωστός σχεδιαστής, Μάκης Τσέλιος, το μοντέλο Χριστιάνα Γαργαροπούλου και ο Γιάννης Καζανίδης.

Αυτή την ώρα, οι νεόνυμφοι παραθέτουν δεξίωση σε γνωστό bar-restaurant που βρίσκεται πάνω από το παλιό λιμάνι του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την τελευταία τους βραδιά ως ελεύθεροι το ζευγάρι επέλεξε να την περάσει ήρεμα, η Εύα Λάσκαρη με φίλους και την κουμπάρα της, Μαρία Ιορδανοπούλου, σε γνωστό εστιατόριο και ο Ντίνος Τσιώρης στο πάρτι του Dj Morales.

Φωτογραφίες: Τάσος Κοντοκώστας
Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης