Η αντίστροφη μέτρηση για την αναχώρηση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας για το Λονδίνο, θα ξεκινήσει αύριο, Τρίτη, με την επίσημη παρουσίασή της, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental (αίθουσα Ballroom) στις 12:00. Κατά τη διάρκεια της -εορταστικού χαρακτήρα- εκδήλωσης, στην οποία έχουν προσκληθεί και θα παραστούν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θαυμακού, κ. Ιάκωβος, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Υφυπουργός Παιδείας, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουπλής, η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδου, o πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, Δρ. Ντέιβιντ Λάντσμαντ κ.α. θα γίνει η παρουσίαση της 61μελούς ομάδας η οποία επί βρετανικού εδάφους καλείται να επαναλάβει ότι πέτυχε πριν από τέσσερα χρόνια στο Πεκίνο. Να θυμίσουμε ότι το 2008, στην κινεζική πρωτεύουσα, η ελληνική ομάδα πανηγύρισε 24 μετάλλια αλλά και την 20η θέση στον πίνακα των μεταλλίων μεταξύ 148 χωρών.

Εκτός των άλλων, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει γνωστός ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας για την τελετή έναρξης, η οποία ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξέχουσα θέση στους προσκεκλημένους της εκδήλωσης θα έχουν και οι χορηγοί και υποστηρικτές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας για τους Αγώνες της βρετανικής πρωτεύουσας. Εκπρόσωποι της ΟΠΑΠ ΑΕ, της Rollmann, της P&G, της Olympic Air και του Ομίλου «Υγεία», θα δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση, ώστε να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας πριν την αναχώρησή της για το Λονδίνο.

Την Τετάρτη η αναχώρηση της ομάδας με ειδική πτήση της Olympic Air

Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Αυγούστου, με ειδική πτήση της Olympic Air, θα αναχωρήσει για τη βρετανική πρωτεύουσα η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα. Με την ευκαιρία της αναχώρησης, η Olympic Air θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση προς τιμήν των αθλητών και των συνοδών τους, στην κεντρική αίθουσα αναχωρήσεων του Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η αναχώρηση της ελληνικής αποστολής θα γίνει με έκτακτη πτήση, στις 13.00, ενώ η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11.00 στις πύλες Β1&Β2 του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης