Την απόφαση για την αναβολή της συνέντευξης Τύπου που είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Τρίτη γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο Θωμάς Μαύρος.

Μέτα το ενδιαφέρον που προέκυψε από την πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη, το οποίο εκφράστηκε χθες και επίσημα στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ο πρόεδρος της ΑΕΚ έκρινε σκόπιμο να μην «ξεμπροστιάσει», προς το παρόν, όσους ευθύνονται για την κατάσταση της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θέλω να πω κάτι τώρα που θα φανεί άσχημα προς τα έξω και ειδικά προς τον υποψήφιο επενδυτή» είπε στο «aek365» ο Μαύρος και εξήγησε: «Από τη στιγμή που υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον, και όχι μία κουβέντα του… αέρα, αναβάλλω αυτήν τη συνέντευξη Τύπου. Εύχομαι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα πάρουν την ΠΑΕ αυτοί οι κύριοι. Θα είναι μεγάλο γεγονός ότι η ομάδα έμεινε στην κατηγορία και έχει προοπτική να προχωρήσει, με αυτούς.

Αν δεν συμβεί αυτό (σ.σ. δηλαδή δεν προχωρήσει για κάποιους λόγους το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών), τότε θα κάνω τη συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσω για όλα. Για το καλό της ΑΕΚ, όμως, τώρα, την αναβάλλω. Θα πρέπει να υπάρχει ηρεμία, ενότητα, καλή εικόνα προς τον ενδιαφερόμενο επενδυτή».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης