Πραγματικότητα γίνονται σιγά-σιγά οι δηλώσεις του Σωκράτη Κόκκαλη σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα αγγίξει το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι έτοιμοι να γίνουν μέρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποκτώντας μέρος των μετοχών αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο με σκοπό να τους μεταβιβάσει όλη την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και για να συζητήσουν την ενδεχόμενη εισχώρησή τους στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αγγελόπουλοι βλέπουν θετικά αυτή την προοπτική και δεν αποκλείεται να αυξήσουν το ποσοστό τους στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Γλου θα αποκτήσει ένα πακέτο περίπου 5 εκατ. ευρώ. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και άλλοι επιχειρηματίες όπως οι Λαυρεντιάδης, Λαϊνόπουλος και Κομνηνάκης.

Dragutinovic και Bobo σε πρώτο πλάνο

Στο μεταγραφικό… παζάρι ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε προτεραιότητα τις υποθέσεις του Ivica Dragutinovic και του Bobo. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επικοινωνία με τη Σεβίλλη και διαπραγματεύονται τη μεταγραφή του 33χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θεωρείται ο καταλληλότερος για να καλύψει το κενό που άφησε ο Παρασκευάς Άντζας. Οι Πειραιώτες αναμένεται να προσφέρουν διετές συμβόλαιο με 1,2 εκατ. συν τα μπόνους στον «Drago», ενώ η Σεβίλλη θα δώσει το «ΟΚ» για να προχωρήσει η μεταγραφή με ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον Bobo, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Besiktas θεωρείται «κλεισμένος», αφού ο μάνατζέρ του, Juan Figer, έχει βρει τη «χρυσή τομή» ανάμεσα στον Ολυμπιακό, τον τουρκικό σύλλογο και τον παίκτη και η ανακοίνωση της μεταγραφής είναι θέμα χρόνου.

Ronaldinho όπως… Rivaldo;

Η έλευση του Ronalndinho στην Ελλάδα έχει προκαλέσει… όργια φημών. Ο Βραζιλιάνος super star αναμένεται να μεταβεί στη Μύκονο αυτές τις ημέρες, όπου ήδη βρίσκεται ο Σωκράτης Κόκκαλης και όπως γίνεται αντιληπτό η μεταγραφική παραφιλολογία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Το πόσο πραγματικά μπορεί να είναι αυτά τα σενάρια είναι κάτι που ξέρει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Ronaldinho, o οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Milan, ενώ με δηλώσεις σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε ότι υπάρχει πιθανότητα σε τρία με τέσσερα χρόνια να παίξει ποδόσφαιρο στο γήπεδα της Super League.

Μπορεί λοιπόν ο Ronladinho να περπατήσει το δρόμο που χάραξε ο Rivaldo; Πάντως οι ομοιότητες στην καριέρα τους είναι αρκετές και αυτό το γεγονός δίνει… τροφή στις φήμες για την έλευση του 29χρονου στον Πειραιά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι δύο είναι Βραζιλιάνοι και έχουν τον ίδιο ρόλο μέσα στο γήπεδο. Και οι δύο ακολούθησαν το δρομολόγιο Βαρκελώνη – Μιλάνο, ενώ ο «Ribo» επέκτεινε τη διαδρομή μέχρι τον Πειραιά. Ο Ronaldinho θα ακολουθήσει τον επόμενο σταθμό; Το επικρατέστερο σενάριο αναφέρει πως ο «Roni» θα γίνει «Πολίτης» και θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Manchester City.

(Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο 6 Ιουνίου, 11:44)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης