Σε εξέλιξη είναι έξι πύρινα μέτωπα σε Μεγαλόπολη, Λάρισα, Μαγνησία, Κύθηρα, Οινούσες και Όλυμπο.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ανεμοδούρι Μεγαλόπολης στην Αρκαδία προκαλώντας ζημιές σε σπίτια της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 15 άτομα πεζoπόρο ενώ από αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφη.

Σε εξέλιξη παραμένει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή Ανάβρα Μαγνησίας. Συνολικά επιχειρούν 16 πυροσβέστες με επτά οχήματα, οκτώ άτομα πεζοπόρο, ένα ελικόπτερο και δύο πετζετέλ.

Στις Οινούσες, κινδύνεψε μοναστήρι από πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση ενώ μία καλόγρια μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο της Χίου. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, εννέα άτομα πεζοπόρο και δύο αεροσκάφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής με επτά άνδρες, τρία οχήματα και δύο αεροσκάφη επιχειρούν και στη Χώρα των Κυθήρων.

Στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην περιοχή Δαμάσι εκδηλώθηκε σήμερα πυρκαγιά σε δασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, 18 άτομα πεζοπόρο τμήμα και δύο αεροσκάφη.

Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε δύσβατη ορεινή περιοχή του Ολύμπου, δυτικά του Λαιμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης