Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Γιώργου Σαμαρά από τη Μάντσεστερ Σίτι στη Σέλτικ. Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια με τους “πράσινους” της Γλασκώβης, στους οποίους έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στο δεύτερο εξάμηνο της προηγούμενης σεζόν.

“Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή μου και νομίζω ότι είναι ευτυχισμένες και οι δύο πλευρές. Θέλω να μείνω εδώ, η Σέλτικ θέλει να με κρατήσει και έτσι και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες με τη μετακίνηση αυτή. Την περασμένη σεζόν πέρασα τέσσερις υπέροχους μήνες εδώ και ήταν σπουδαία εμπειρία για εμένα να έρθω να παίξω και στο πρωτάθλημα Σκωτίας και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νομίζω ότι “κλείσαμε” τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας το πρωτάθλημα και είμαι πραγματικά περήφανος για ό,τι καταφέραμε. Ήταν η καλύτερη περίοδος της μέχρι στιγμής καριέρας μου και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα εδώ. Ελπίζω ότι θα έρθουν ακόμα περισσότερες καλές στιγμές και για εμένα και για το σύλλογο”, ήταν τα πρώτα λόγια του Σαμαρά στην επίσημη ιστοσελίδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης