Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Άνω Χερσόνησο,για να αποχαιρετήσει τον Απόστολο Παπουτσάκη, όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία πρωτοστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Δευτέρας, σε ηλικία 60 ετών, μετά από νέο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κι ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότεροι από 3.000 φίλοι και συνεργάτες έδωσαν το «παρών» για να του πουν το τελευταίο αντίο.
Παρόντες ήταν εκτός από την οικογένειά του, που ήταν συντετριμμένη, φίλοι και συνεργάτες, σύσσωμη η ομάδα του Εργοτέλη, καθώς και οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ, εκπρόσωποι της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής στην Κρήτη και πολλοί άλλοι.

Συγκινητικός ήταν ο επικήδειος λόγος που έβγαλε ο γιος του εκλιπόντος, Δημήτρης Παπουτσάκης:

«Δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που νιώθω. Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι τα μαθήματα που μου έδωσες: μαθήματα ανθρωπιάς, ήθους, αλληλεγγύης, μαθήματα που θα συνεχίσεις να μου δίνεις… Θα βρεις εσύ τον τρόπο πώς θα το κάνεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέτρητα ήταν τα στεφάνια, καθώς έστειλαν οι περισσότερες ομάδες της Super League και αρκετές της Football League, σωματεία από το Ηράκλειο και την υπόλοιποι Κρήτη, φίλοι και συνεργάτες του, ενώ ξεχώρισε το στεφάνι που έστειλε ο Σέρτζιο Λεάλ, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην Ουρουγουάη.

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης