Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» πραγματοποίησε ο Εργοτέλης. Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του 27χρονου Πολωνού αμυντικού, Tomasz Wisio, αλλά και του 29χρονου Γεωργιανού αμυντικού, Giorgi Shashiashvili, για δύο και τρία χρόνια αντίστοιχα.

Ο πρώτος, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα την περίοδο 2006-2007 με τα «χρώματα» της Skoda Ξάνθη, τα τελευταία δύο χρόνια ανήκε στην αυστριακή LASK Linz, ενώ ο Shashiashvili τις δύο προηγούμενες σεζόν έπαιζε στη Sturm Graz.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εργοτέλη, ο Wisio τόνισε: «Χαίρομαι που έρχομαι στον Εργοτέλη. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση, καθώς με αντιμετώπισαν με τον καλύτερο τρόπο και αυτό θέλω να τους το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο.

Μάλιστα, μίλησα και με τον Mario Hieblinger, ο οποίος μου μετέφερε πολύ ωραία πράγματα για το σωματείο. Στόχος μου είναι να πάει καλά η ομάδα, ώστε και εγώ από τη μεριά μου να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ στον Εργοτέλη».

Ο Γεωργιανός αμυντικός από την πλευρά του υποστήριξε: «Είμαι ευχαριστημένος που υπέγραψα στον Εργοτέλη για τα επόμενα δύο χρόνια. Θα προσπαθήσω μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες, ώστε να βγει η ομάδα στο Κύπελλο UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αισθάνομαι πολύ όμορφα, γιατί τόσο ο πρόεδρος όσο και ο προπονητής μου έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ στην ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να είναι όλοι ευχαριστημένοι με την παρουσία μου στον Εργοτέλη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης