Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, Τετάρτη και αύριο, Πέμπτη, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας λόγω εργασιών ελέγχου και ρυθμίσεων του εγκατεστημένου συστήματος τηλεδιαχείρησης ηλεκτροφωτισμού.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα των παρακάτω οδικών αξόνων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Α) Λ. Κηφισού, στο τμήμα από το ύψος της Λ. Ποσειδώνος έως την οδό Πέτρου Ράλλη, κατά τις ώρες 07.00 έως 09.00 το πρωί, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Β) Λ. Κηφισού, στο τμήμα από την οδό Πέτρου Ράλλη έως τη Λ. Αθηνών, κατά τις ώρες 07.00 έως 09.00 το πρωί, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Γ) Λ. Κηφισού, στο τμήμα από τη Λ. Αθηνών έως την οδό Νιρβάνας, κατά τις ώρες 09.00 το πρωί έως 14.30 το μεσημέρι και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δ) Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα από το ύψος της οδού Νιρβάνα έως τον ανισόπεδο κόμβο της Αττικής Οδού, κατά τις ώρες 07.00 το πρωί έως 21.00 το βράδυ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Με ανακοίνωσή της η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης